Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with President Putin.
They agree to develop a roadmap to further strengthen bilateral Special & Privileged Strategic Partnership
PM conveys best wishes for Russia’s BRICS Presidency in 2024.
15 JAN 2024 6:43PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with the President of the Russian Federation, H.E. Mr. Vladimir Putin.
The two leaders reviewed progress on a number of issues of bilateral cooperation in follow-up to recent high-level exchanges between the two countries.
They positively assessed the developments in bilateral relations and agreed to develop a roadmap for future initiatives to further strengthen the India-Russia Special & Privileged Strategic Partnership.
They also exchanged views on regional and global issues of mutual interest.
PM conveyed his best wishes for Russia’s Presidency of BRICS in 2024 and assured of India’s full support.
The two leaders agreed to remain in touch.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাষ্ট্ৰপতি পুটিনৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰে
তেওঁলোকে দ্বিপাক্ষিক বিশেষ আৰু বিশেষাধিকাৰপ্ৰাপ্ত কৌশলগত অংশীদাৰিত্বক অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে এখন ৰোডমেপ প্ৰস্তুত কৰিবলৈ সন্মত হয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২০২৪ চনত ব্ৰিকছ সন্মিলনত ৰাছিয়াৰ অধ্যক্ষতাৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে
15 JAN 2024 6:43PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰাছিয়াৰ ৰাষ্ট্ৰপতি মহোদয়ৰ সৈতে টেলিফোনিক বাৰ্তালাপ কৰে। মিষ্টাৰ ভ্লাডিমিৰ পুটিন।
দুয়োগৰাকী নেতাই শেহতীয়াকৈ দুয়োখন দেশৰ মাজত হোৱা উচ্চ পৰ্যায়ৰ মত বিনিময়ৰ পৰিপ্ৰেক্ষিতত দ্বিপাক্ষিক সহযোগিতাৰ বিভিন্ন বিষয়ৰ অগ্ৰগতিৰ পৰ্যালোচনা কৰে।
তেওঁলোকে দ্বিপাক্ষিক সম্পৰ্কৰ উন্নয়নৰ বিষয়ে ইতিবাচকভাৱে মূল্যায়ন কৰে আৰু ভাৰত-ৰাছিয়াৰ বিশেষ আৰু বিশেষাধিকাৰপ্ৰাপ্ত কৌশলগত অংশীদাৰিত্বক আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে ভৱিষ্যতে গ্ৰহণ কৰা পদক্ষেপসমূহৰ বাবে এক ৰোডমেপ প্ৰস্তুত কৰিবলৈ সন্মত হয়।
তেওঁলোকে পাৰস্পৰিক আগ্ৰহৰ আঞ্চলিক আৰু বৈশ্বিক বিষয়সমূহৰ ওপৰতো মত বিনিময় কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২০২৪ চনত ব্ৰিকছৰ অধ্যক্ষৰ পদত থকা ৰাছিয়াৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে আৰু ভাৰতৰ পূৰ্ণ সমৰ্থনৰ আশ্বাস দিয়ে।
দুয়োগৰাকী নেতাই যোগাযোগ বজাই ৰাখিবলৈ সন্মতি প্ৰকাশ কৰে।