Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with President Putin.
They agree to develop a roadmap to further strengthen bilateral Special & Privileged Strategic Partnership
PM conveys best wishes for Russia’s BRICS Presidency in 2024.
15 JAN 2024 6:43PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with the President of the Russian Federation, H.E. Mr. Vladimir Putin.
The two leaders reviewed progress on a number of issues of bilateral cooperation in follow-up to recent high-level exchanges between the two countries.
They positively assessed the developments in bilateral relations and agreed to develop a roadmap for future initiatives to further strengthen the India-Russia Special & Privileged Strategic Partnership.
They also exchanged views on regional and global issues of mutual interest.
PM conveyed his best wishes for Russia’s Presidency of BRICS in 2024 and assured of India’s full support.
The two leaders agreed to remain in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাস্ত্রপতি পুতিনগা ৱারি শানখ্রে
লৈবাক অনিগী অখন্নবা অমসুং প্রিভিলেজ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লম্বী অমা শেম্বদা মখোয়না য়ানখি
২০২৪ দা রুসিয়ানা ব্রিক্সকী প্রসিদেন্ত ওইবদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
15 JAN 2024 6:43PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলিফোন্দা রুসিয়াগী রাস্ত্রপতি ব্লাদিমির পুতিনগা ৱারি শানখ্রে।
হন্দক লৈবাক অনিগী মরক্তা অৱাংবা থাক্কী ৱারি শানখিবগী মখা তারকপা ওইনা লৈবাক অনি মতেং পাংনবগী থবকশিং খুমাংচাউশিনবা অদু লুচিংবা অনিনা হন্না য়েংশিনখি।
নাকল অনিগী মরীশিংদা অফবা অহোংবশিং লাক্লিবা অসি মখোয়না য়েংশিনখি অমসুং ইন্দিয়া-রুসিয়া স্পিসিএল অমসুং প্রিভিলেজ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লম্বী অমা শেম্বদা মখোয়না য়ানখি।
মখোয়না লৈবাক অনিগী অমসুং মালেমগী ওইবা ৱাফমশু খন্নখি।
২০২৪ দা রুসিয়ানা ব্রিক্সকী প্রসিদেন্ত ওইবদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে অমসুং ভারতনা মপুংফানা শৌগৎকনি হায়বগী থাজবা পীখি।
মখা তানা পাউ ফাউনবা হায়না মখোয়না য়ানখি।