Prime Minister's Office
PM pays floral tribute to former PM Atal Bihari Vajpayee at 'Sadaiv Atal' memorial
25 DEC 2023 7:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, paid floral tributes to the former Prime Minister Shri Atal Bihari Vajpayee at the 'Sadaiv Atal' memorial on his birthday anniversary today.
He also shared his pictures from this morning at the memorial.
The Prime Minister posted on X:
"Paid tributes to Atal Ji at Sadaiv Atal this morning."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
‘সাদাইব অতল’ মেমোরিএলদা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী অতল বিহারি বাজপায়গী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
25 DEC 2023 7:06PM by PIB Imphal
ঙসি হান্নগী প্রধান মন্ত্রী অতল বিহারি বাজপায়গী মপোক নুমিত্তা ‘সাদাইব অতল’ মেমোরিএলদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈ কত্তুনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
ঙসি অয়ুক মেমোরিএলদা মহাক্না চৎপগী মহাক্কী ফোতোশিং মহাক্না সিয়ার তৌখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি অয়ুক সাদাইব অতলদা অতল জিগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে”।