প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে 'সদৈৱ অটল' স্মাৰকত প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী অটল বিহাৰী বাজপেয়ীলৈ পুষ্পাঞ্জলি অৰ্পণ কৰে
25 DEC 2023 7:06PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি জন্মদিনৰ বাৰ্ষিকীত 'সদৈৱ অটল' স্মাৰকত প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী অটল বিহাৰী বাজপেয়ীকলৈ পুষ্পাঞ্জলি অৰ্পণ কৰে।
তেওঁ আজি পুৱাৰ পৰা স্মাৰকত তেওঁৰ ফটোও শ্বেয়াৰ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"আজি পুৱা ‘সদৈৱ অটল’ত অটলজীক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছোঁ।"

Prime Minister's Office
PM pays floral tribute to former PM Atal Bihari Vajpayee at 'Sadaiv Atal' memorial
25 DEC 2023 7:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, paid floral tributes to the former Prime Minister Shri Atal Bihari Vajpayee at the 'Sadaiv Atal' memorial on his birthday anniversary today.
He also shared his pictures from this morning at the memorial.
The Prime Minister posted on X:
"Paid tributes to Atal Ji at Sadaiv Atal this morning."