Prime Minister's Office
PM to interact with beneficiaries of Viksit Bharat Sankalp Yatra on 16th December
PM to flag off Viksit Bharat Sankalp Yatra in five states
Thousands of Viksit Bharat Sankalp Yatra beneficiaries from across the country will join the event
15 DEC 2023 7:40PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with beneficiaries of the Viksit Bharat Sankalp Yatra on 16th December, 2023 at 4 PM via video conferencing. Prime Minister will also address the gathering on the occasion.
During the programme, Prime Minister will flag off the Viksit Bharat Sankalp Yatra in Rajasthan, Madhya Pradesh, Chhattisgarh, Telangana and Mizoram.
Thousands of Viksit Bharat Sankalp Yatra beneficiaries from across the country will join the event. The programme will also be joined by a large number of Union Ministers, MPs, MLAs and local level representatives.
Viksit Bharat Sankalp Yatra is being undertaken across the country with the aim to attain saturation of flagship schemes of the government through ensuring that the benefits of these schemes reach all targeted beneficiaries in a time bound manner.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দিসেম্বর ১৬ তা ভিক্সিত ভারত সঙ্কল্প য়াত্রাগী খুদোংচাবা ফংলবশিংগা ৱারি শান্নগনি
রাজ্য মঙাদা প্রধান মন্ত্রীনা ভিক্সিত ভারত সঙ্কল্প য়াত্রা হৌদোক্লগনি
ভিক্সিত ভারত সঙ্কল্প য়াত্রাগী কান্নবা ফংলবা লৈবাক অসিগী মীওই লীশিং কয়ানা থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি
15 DEC 2023 7:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিসেম্বর ১৬ কী নুংথিল পুং ৪ তাবদা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুথাংদা ভিক্সিত ভারত সঙ্কল্প য়াত্রাগী খুদোংচাবা ফংলবশিংগা ৱারি শান্নগনি। থৌরম অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদসু ৱা ঙাংগনি।
থৌরম অসিদা, প্রধান মন্ত্রীনা রাজস্থান, মধ্য প্রদেশ, ছত্তীসগর, তেলঙ্গানা অমসুং মিজোরমদা ভিক্সিত ভারত সঙ্কল্প য়াত্রা হৌদোক্লগনি।
ভিক্সিত ভারত সঙ্কল্প য়াত্রাগী কান্নবা ফংলবা লৈবাক অসিগী মীওই লীশিং কয়ানা থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি। থৌরম অসিদা মশিং য়াম্লবা কেন্দ্রগী মন্ত্রীশিং, MP শিং, MLA শিং অমসুং লোকেল থাক্কী মীহুৎশিংসু শরুক য়াগনি। ভিক্সিত ভারত সঙ্কল্প য়াত্রা অসি স্কিম অসিগী কান্নবশিং অপীবা মতমগী মনুংদা পান্দম থম্লিবা মীওইশিংদা
য়ৌহন্নবগীদমক লৈঙাক্কী ফ্লেগশিপ স্কিমশিং ফংহনবগী পান্দমদা লৈবাক অসিদা পাইখৎলি।