Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of the French Republic
01 DEC 2023 9:32PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a bilateral meeting with H.E. Mr. Emmanuel Macron, President of the French Republic, on 1 December 2023, on the sidelines of the COP 28 Summit in Dubai.
The two leaders exchanged views on wide range of areas, including climate action, climate financing, sports, energy, defence and civil nuclear cooperation.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি উনখ্রে
01 DEC 2023 9:32PM by PIB Imphal
দুবাইদা পাংথোক্লিবা কোপ ২৮ কী নাকলদা দিশেম্বর ১,২০২৩দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি ইম্মানুয়েল মেক্রোনগা লোয়ননা লৈবাক অনিগী ওইবা মীফম অমা পাংথোকখ্রে।
ক্লাইমেত এক্সন, ক্লাইমেত ফাইনান্স, শান্নবা, ইনর্জি, ঙাক-শেন অমসুং সিবিল নিউক্লিয়ার কোওপরেসন য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরম কয়াদা লুচিংবশিংনা ৱা খন্নখি।