Prime Minister's Office
We welcome the world to invest in our nation. India won’t disappoint: PM
26 NOV 2023 8:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister,Shri Narendra Modi today acknowledged the optimism among the entrepreneurs about India as an investment destination.
Author and entrepreneur Balaji S posted on X talking about India as an ancient civilization that's simultaneously like a startup country and has talked about India's potential.
Replying to him the Prime Minister posted on X :
"I love your optimism and will add- the people of India are trendsetters and trailblazers when it comes to innovation.
We welcome the world to invest in our nation. India won’t disappoint."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়না মালেমবু লৈবাকসিদা ইনভেস্ত তৌননবা তরাম্না ওকচরি। ভারতনা নিংবা কায়হল্লোই: পি.এম.
26 NOV 2023 8:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতপু ইনভেস্তমেন্তকী পন্থুংফম অমা ওইনা লৌদুনা ওন্ত্রপ্রিন্যুরশিংগী মফমদা লৈরিবা থাজজবু শকখঙবা উৎখ্রে‍।
অইবা অমদি ওন্ত্রপ্রিন্যুর বালাজী এস. না স্তার্তঅপ লৈবাক অমগুম্লবা ভারতকী অরিবা খুন্থোক্লোনগী মরমদা অমদি ভারতকী মতিংগী মরমদা ৱাফম কয়া ফোঙদোক্লদুনা অমদি X তা থাগৎলকখ‍ি‍।
মহাক্কী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখি:
“ঐনা অদোমগী থাজজবু নুংশিজৈ অমদি ভারতকী মীওইশিং অসি ইনোভেসনগী মতাঙদদি লম্বী য়াৎপা অমদি লম্বী শেম্বা মীওইশিংনি হায়বা ৱাফমসু থমজগে‍।
ঐখোয়না মালেমবু ঐখোয়গী লৈবাকসিদা ইনভেস্ত তৌরনবগীদমক তরাম্না ওকচরি‍। ভারতনা নিংবা কাইহল্লোই‍।”