Prime Minister's Office
We welcome the world to invest in our nation. India won’t disappoint: PM
26 NOV 2023 8:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister,Shri Narendra Modi today acknowledged the optimism among the entrepreneurs about India as an investment destination.
Author and entrepreneur Balaji S posted on X talking about India as an ancient civilization that's simultaneously like a startup country and has talked about India's potential.
Replying to him the Prime Minister posted on X :
"I love your optimism and will add- the people of India are trendsetters and trailblazers when it comes to innovation.
We welcome the world to invest in our nation. India won’t disappoint."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আমাৰ দেশত বিনিয়োগ কৰিবলৈ বিশ্বক আমি স্বাগতম জনাইছো, ভাৰতে হতাশ নকৰেঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
26 NOV 2023 8:58PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি বিনিয়োগস্থলী হিচাপে উদ্যোগীসকলৰ মাজত ভাৰতক লৈ থকা আশাবাদৰ বিষয়ে উল্লেখ কৰে।
লেখক তথা উদ্যোগী বালাজী এছে এক্সত ভাৰতক এক প্ৰাচীন সভ্যতাৰ সমান্তৰালকৈ এখন ষ্টাৰ্টআপৰ দেশ হিচাপে উল্লেখ কৰি দেশখনৰ সম্ভাৱনাৰ বিষয়ে ইতিবাচক মনোভাৱ ব্যক্ত কৰে।
তেওঁক উত্তৰ দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছেঃ
‘আপোনাৰ ইতিবাচক মনোভাৱ মোৰ পছন্দ হৈছে। মই লগতে সংলগ্ন কৰিব বিচাৰো যে ভাৰতৰ জনসাধাৰণ উদ্ভাৱনৰ বাটকটীয়া আৰু পথ প্ৰদৰ্শক।
আমাৰ দেশত বিনিয়োগ কৰিবলৈ বিশ্বক আমি স্বাগতম জনাইছো। ভাৰতে হতাশ নকৰে।’