Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Shreyansh Trivedi in Men's 200m T37 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 1:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shreyansh Trivedi on winning the Bronze medal in Men's 200m T37 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“What a Brilliant Bronze for Shreyansh Trivedi in the T-37 200-meter Asian Para Games event.
Shreyansh’s speed and unwavering determination have delighted the nation. Truly remarkable accomplishment.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী মিতর ২০০ তি৩৭ ইভেন্তদা স্রেয়াস ত্রিবেদিনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
25 OCT 2023 1:32PM by PIB Imphal
চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোকপা এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী মিতর ২০০ তি৩৭ ইভেন্তদা স্রেয়াস ত্রিবেদিনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী মিতর ২০০ তি৩৭ ইভেন্তদা স্রেয়াস ত্রিবেদিনা অঙকপা ব্রোঞ্জ মেদল অমা ফংলে।
স্রেয়াসকী য়াংবা অমমসুং লাম্বা লৈতবা খাংবা কনবা অসিনা লৈবাক অসি হরাওহল্লে। তশেংনা শিংথানিঙাই ওইবা মাইপাকপানি”।