Prime Minister's Office
PM speaks with His Majesty King Abdullah II of Jordan
Emphasizes need for concerted efforts for early resolution of security and humanitarian situation
23 OCT 2023 7:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken with His Majesty King Abdullah II of Jordan where they exchanged views on the developments in the West Asia region. Shri Modi also expressed shared concerns regarding terrorism, violence and loss of civilian lives and emphasized the need for concerted efforts for early resolution of the security and humanitarian situation.
The Prime Minister posted on X:
“Spoke with His Majesty King Abdullah II of Jordan. Exchanged views on the developments in the West Asia region. We share concerns regarding terrorism, violence and loss of civilian lives. Concerted efforts needed for early resolution of the security and humanitarian situation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জোর্দানগী হিস মাজেস্তী নিংথৌ অবদুল্লাহ II গা ৱারী শানখ্রে
সেক্যুরিতী অমসুং হ্যুমেনিতরিয়নগী ওইবা মতাংদা অঙনবদা ৱারোইশিন পুরক্নবা হোতনবগী তঙাইফদবা লৈরিবসিগী মতাংদা ফোংদোকখি
23 OCT 2023 7:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জোর্দানগী হিস মাজেস্তী নিংথৌ অবদুল্লাহ II গা ৱেস্ত এসিয়াগী লমদমশিংদা চাউখৎপা পুরক্নবগী মতাংদা ৱারী শানখ্রে। শ্রী মোদীনা তেরোরিজম, হিংশা অমসুং মীওইবগী পুন্সি মাঙবগী মতাংদা নুংনাংবা ফোংদোকখি অমসুং সেক্যুরিতী অমসুং হ্যুমেনিতরিয়নগী ওইবা মতাংদা অঙনবদা ৱারোইশিন পুরক্নবা হোতনবগী তঙাইফদবা লৈরিবসিগী মতাংদা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"জোর্দানগী হিস মাজেস্তী নিংথৌ অবদুল্লাহ II গা ৱারী শানখি। ৱেস্ত এসিয়াগী লমদমশিংদা চাউখৎপা পুরক্নবগী মতাংদা লৈবা ৱাখল্লোন ফোঙদোক্নখি। ঐখোয়না তেরোরিজম, হিংশা অমসুং মীওইবগী পুন্সি মাঙবগী মতাংদা নুংনাংবা ফোংদোক্নখি। সেক্যুরিতী অমসুং হ্যুমেনিতরিয়নগী ওইবা মতাংদা অঙনবদা ৱারোইশিন পুরক্নবা হোতনবগী তঙাইফদবা লৈরিবসিগী মতাংদা ফোংদোকখি।