Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Aruna in Taekwondo - Women's K44 -47KG event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 6:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Aruna on winning the Bronze medal in Taekwondo - Women's K44 -47KG event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Aruna on winning the Bronze Medal in Taekwondo - Women's K44 -47KG event. Her dedication and skill have truly made the nation proud. Here's to many more achievements in the future!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অরুনাবু এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২ নুপীগী তেকৱোন্দো K44 -47KG ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান ফংলকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
23 OCT 2023 6:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অরুনাবু চাইনাগী হাংঝৌদা চত্থরিবা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২ নুপীগী তেকৱোন্দো K44 -47KG ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান ফংলকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"নুপীগী তেকৱোন্দো K44 -47KG ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান ফংলকপগীদমক অরুনাগী মফমদা হরাও নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী কত্থোকপা অমসুং হৈশিংবনা লৈবাক অসিবু তশেংনা চাউথোকচহল্লে। তুংদসু মায় পাক্কদবা কয়া অমা লৈরি।"