প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত টাইকোৱাণ্ডো-মহিলাৰ ৪৪-৪৭ কিঃগ্ৰাঃ ইভেণ্টত অৰুণাৰ দ্বাৰা ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাত সন্তুষ্টি প্ৰকাশ কৰে
23 OCT 2023 6:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত আয়োজিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত টাইকোৱাণ্ডো-মহিলাৰ ৪৪-৪৭ কিঃগ্ৰাঃ ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাত অৰুণাক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে:
"টাইকোৱাণ্ডো-মহিলাৰ ৪৪-৪৭ কিঃগ্ৰাঃ ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাত অৰুণাক অভিনন্দন। তেওঁৰ সমৰ্পণ আৰু দক্ষতাই বাস্তৱতে দেশক গৌৰৱান্বিত কৰিছে। ভৱিষ্যতৰ আৰু বহু প্ৰাপ্তিয়ে তেওঁলৈ অপেক্ষা কৰি আছে!"

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Aruna in Taekwondo - Women's K44 -47KG event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 6:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Aruna on winning the Bronze medal in Taekwondo - Women's K44 -47KG event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Aruna on winning the Bronze Medal in Taekwondo - Women's K44 -47KG event. Her dedication and skill have truly made the nation proud. Here's to many more achievements in the future!”