Prime Minister's Office
PM congratulates Shailesh Kumar on winning Gold medal in Men's High Jump T63 event at Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 12:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shailesh Kumar on winning Gold medal in Men's High Jump T63 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Heartiest congratulations to Shailesh Kumar on his remarkable Gold at the Asian Para Games!
His performance in the Men's High Jump T63 event is exceptional.
His determination and hard work serves as an inspiration to everyone.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শৈলেশ কুমারবু এসিয়ন পেরা গেম্স 2022দা নুপাগী হাই জম্প T63 ইভেন্ততা গোল্দ মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
23 OCT 2023 12:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চাইনাগী হাংঝৌদা হৌজিক পাংথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপাগী হাই জম্প T63 ইভেন্ততা গোল্দ মেদল লৌরকপদা শৈলেশ কুমারবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“এসিয়ন পেরা গেম্সতা মশক নাইবা গোল্দ লৌবগীদমক্তা শৈলেশ কুমারবু থম্মোই শেংনা থাগৎচরি!
নুপাগী হাই জম্প T63 ইভেন্ততা মহাক্না উৎখিবা পরফোর্মেন্স অসিদি য়াম্না মশক থোকপা অমনি।
মহাক্কী ৱাখল চেৎপা অমসুং হোৎনবা কনবনা মীপুম খুদিংদা ইথিল পীরি”