প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ হাই জাম্প টি-৬৩ প্ৰতিযোগিতাত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰাৰ বাবে শৈলেশ কুমাৰক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
23 OCT 2023 12:55PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ হাই জাম্প টি-৬৩ প্ৰতিযোগিতাত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে শৈলেশ কুমাৰক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছেঃ
"এছিয়ান পেৰা গেমছত শৈলেশ কুমাৰক তেওঁৰ অসাধাৰণ স্বৰ্ণ জয়ৰ বাবে আন্তৰিক অভিনন্দন!
পুৰুষৰ হাই জাম্প টি৬৩ ইভেণ্টত তেওঁৰ প্ৰদৰ্শন ব্যতিক্ৰমী।
তেওঁৰ দৃঢ় সংকল্প আৰু কঠোৰ পৰিশ্ৰমে সকলোৰে বাবে এক অনুপ্ৰেৰণা হিচাপে কাম কৰিব।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Shailesh Kumar on winning Gold medal in Men's High Jump T63 event at Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 12:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shailesh Kumar on winning Gold medal in Men's High Jump T63 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Heartiest congratulations to Shailesh Kumar on his remarkable Gold at the Asian Para Games!
His performance in the Men's High Jump T63 event is exceptional.
His determination and hard work serves as an inspiration to everyone.”