Prime Minister's Office
PM lauds successful launch of Mission Gaganyaan TV D1 Test Flight
21 OCT 2023 12:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the successful launch of Mission Gaganyaan TV D1 Test Flight and remarked that it takes the nation one step closer to realising India’s first human space flight program.
The Prime Minister posted on X:
“This launch takes us one step closer to realising India’s first human space flight program, Gaganyaan. My best wishes to our scientists at ISRO".

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মিসন গগনয়ান তি.ভি. দি.১ তেস্ত ফ্লাইত মাই পাক্না থাগৎপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
21 OCT 2023 12:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মিসন গগনয়ান তি.ভি. দি.১ তেস্ত ফ্লাইত মাই পাক্না থাগৎপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে অমসুং মসিনা লৈবাক অসিবু ভারতকী অহানবা মী পুবা স্পেস ফ্লাইত প্রোগ্রাম মঙফাওনহনবগী লম্বীদা খোঙথাং অমা নকশিলহল্লে হায়না হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা x দা পোস্ত তৌখিঃ
" মসিগী থাগৎপা অসিনা ঐখোয়বু ভারতকী অহানবা মী পুবা স্পেস ফ্লাইত প্রোগ্রাম, গগনয়ান মঙফাওনহনবগী লম্বীদা খোঙথাং অমা নকশিলহল্লে। আই.এস.আর.ও.দা লৈরিবা সান্তিসশিংগী মফমদা ঐহাক্না য়াইফ পাউজেল পীজরি।"