Ministry of Information & Broadcasting
Special Campaign 3.0 in full swing in Ministry of Information & Broadcasting
Over 900 spots identified across country for cleaning
644 outdoor campaigns to be conducted to create awareness on Swachhata including disposal of scraps
05 OCT 2023 5:50PM by PIB Delhi
Ministry of Information & Broadcasting has started the Special Campaign 3.0 on Swachhta in Main Secretariat and its Subordinate/Attached Offices, located in various parts of the country. During the preparatory phase from 15th of September, 2023 targets were finalised under various parameters as per the guidelines of DAPRG to be taken up during the campaign period. Main phase of campaign started from 2nd Oct, 2023 and will continue up to 31st Oct. 2023. During the Campaign, focus is given to clean the spots and create awareness among masses about Swachhata and follow the best practices in its offices.
Some pictures of spots identified for cleaning
IMG_20230929_155322.jpg ddk panaji1
Secretary, Shri Apurva Chandra reviewed the progress and the mechanism to implement and monitor regularly. It has also been decided to depute a team of officers to the field during the Campaign to guide and over see the implementation including Space utilization vacated during the Special Campaign 2.0.
WhatsApp Image 2023-09-28 at 6.05.31 PM (1) rni1
CPC4
3. The targets finalized and action in progress on various parameters is as below:
S. No.
Parameters
Targets
1.
No. of Outdoor campaigns to be conducted
644
1.
Scraps items identified for disposed of (in Kg)
89,926
1.
Number of pending references from MPs
92
1.
Pending Parliamentary Assurances
15
1.
Pending PMO References
04
1.
Pending Public Grievances
296
1.
Pending PG Appeals
61
1.
Number of files to be reviewed
49984
1.
Number of e-files identified for closing
1640

ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়দা স্পিসিয়েল কেম্পেন 3.0 খোংজেল য়াংশিল্লি
লু-নালহন্নবগীদমক লৈবাক পুম্বদা মফম 900 হেন্না মশক খংদোক্লে
স্ক্রেপশিংগী দিস্পোজেল য়াওনা স্বচ্ছতাদা এৱার্নেস পীনবা আউতদোর কেম্পেন 644 পাংথোক্কনি
05 OCT 2023 5:50PM by PIB Imphal
ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়না মেন সেক্রেতরিয়েত অমসুং লৈবাক্কী তোঙান-তোঙানবা শরুকশিংদা লৈরিবা মসিগী সবওর্দিনেত/এতেচ তৌবা ওফিসশিংদা স্বচ্ছতাদা স্পিসিয়েল কেম্পেন 3.0 হৌখ্রে। সেপ্তেম্বর 15, 2023দগী শেম শাবগী ফেজ মনুংদা দি.এ.পি.আর.জি.গী লমজিং লমতাক্কী মতুং ইন্না তোঙান তোঙানবা পেরামীতরশিংগী মখাদা কেম্পেন অসিগী মতম মনুংদা পাংথোক্কদবা পান্দমশিং লেপথোকখি। কেম্পেনগী মেন ফেজ ওক্তোবর 2, 2023দগী হৌরে অমসুং ওক্তোবর 31, 2023 ফাওবা চত্থগনি। কেম্পেন চত্থরিঙৈ মনুংদা মফমশিং লু-নালহনবা অমসুং স্বচ্ছতাগী মরমদা মীচম মীয়ামগী মরক্তা এৱার্নেস শন্দোকপা অমসুং মসিগী ওফিসশিংদা খ্বাইদগী ফবা প্রেক্তিসশিং পালন তৌবদা মরু ওইনা পুক্নিং চংলি।
লু-নালহন্নবগীদমক মশক খংদোক্লবা মফমশিংগী শক্তম খরা
IMG_20230929_155322.jpg ddk panaji1
সেক্রেতরী শ্রী অপুর্ব চন্দ্রনা প্রোগ্রেসশিং অমসুং ইমপ্লিমেন্ত তৌগদবা মেকানিজম য়েংশিনখি অমসুং চাং নায়না মোনিতর তৌরি। স্পিসিয়েল কেম্পেন 2.0গী মনুংদা হাংদিনা লৈবা মফমশিং শিজিন্নবা য়াওনা ইমপ্লিমেন্তেসন লমজিংনবা অমসুং য়েংশিন্নবা কেম্পেনগী মতম মনুংদা ফিল্দদা ওফিসরশিংগী তিম অমা থম্নবা ৱারেপসু লৌরে।
WhatsApp Image 2023-09-28 at 6.05.31 PM (1) rni1
CPC4
3. ফাইনেলাইজ তৌরবা তার্গেৎশিং অমসুং তোঙান তোঙানবা পেরামীতরশিংদা খুমাং চাউশিনলিবা থবকশিং মখাদা লৈরে:
মথং মনাও
পেরামীতরশিং
তার্গেৎশিং
1.
কন্দক্ত তৌগদবা আউতদোর কেম্পেনিংগী মশিং
644
1.
দিস্পোজ তৌনবগীদমক মশক খংদোক্লবা স্ক্রেপ আইতেমশিং (Kg দা)
89,926
1.
এম.পি.শিংদগী পেন্দিং রিফরেন্সশিংগী মশিং
92
1.
পেন্দিং পার্লিয়ামেন্তরী এসুরেন্সশিং
15
1.
পেন্দিং পি.এম.ও. রিফরেন্সশিং
04
1.
পেন্দিং পব্লিক গ্রিভান্সেস
296
1.
পেন্দিং পি.জি. অপীলশিং
61
1.
রিভ্যু তৌগদবা ফাইলশিংগী মশিং
49984
1.
ক্লোজিংগীদমক মশক খংদোক্লবা ই-ফাইলশিংগী মশিং
1640