Prime Minister's Office
Exhibition at NGMA displaying gifts and mementoes given to PM
Gifts will be auctioned for the benefit of Namami Gange
02 OCT 2023 4:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today posted about the exhibition displaying wide range of gifts and mementoes given to him at National Gallery of Modern Art New Delhi.
Shri Modi also said that these gifts and mementoes have been presented to him during various programmes and events across India and these are a testament to the rich culture, tradition and artistic heritage of India.
Like always, these items will be auctioned and the proceeds will support the Namami Gange initiative, the Prime Minister further added.
Shri Modi also shared website link for those who can’t visit NGMA personally.
In a X post, the Prime Minister said;
“Starting today, an exhibition at the @ngma_delhi will display a wide range of gifts and mementoes given to me over the recent past.
Presented to me during various programmes and events across India, they are a testament to the rich culture, tradition and artistic heritage of India.
Like always, these items will be auctioned and the proceeds will support the Namami Gange initiative.
Here is your chance to own them!
Do visit the NGMA to know more. Sharing the website link for those who can’t visit personally.
pmmementos.gov.in

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীদা পীরকপা খুদোলপোৎশিং অমসুং মেমেন্তোশিং এন.জি.এম.এনা একজিবিসন্দা উৎলে
নমামি গঙ্গেদা মতেং পাংনবা খুদোলপোৎশিং নীলাম লাউগনি
02 OCT 2023 4:26PM by PIB Imphal
মঙোন্দা পীরকপা খুদোলপোৎশিং অমসুং মেমেন্তোশিং নেসনেল গেল্লরি ওফ মোদর্ন আর্ত নিউ দিল্লিদা উৎপগী মতাংদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সোসিএল মেদিয়াদা থাগৎলকখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি ভারত শীনবা থুংনা পাংথোকপা তোঙান-তোঙানবা থৌরমশিংদা হায়রিবা খুদোলপোৎশিং অমসুং মেমেন্তোশিং মঙোন্দা পীরকপনি অমসুং ভারতকী ইনাকখুল্লবা নাৎ, চৎনবী অমসুং কলা অদু হায়রিবা পোৎলমশিং অসিনা মশক তাক্লে।
মমাঙদা পাংথোকখিবগুম, হায়রিবা পোৎলমশিং অসি নীলাম লাউগনি অমসুং মদুদগী ফংলকপা শেনফম অদু নমামি গঙ্গেগী থবক্তা শীজিন্নগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা মখা তাখি।
মশামক এন.জি.এম.এদা চৎপা ঙমদবশিংগীদমক শ্রী মোদীনা ৱেবসাইত লিঙ্ক অমসু সিয়ার তৌখি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ ঙসিদগী হৌদুনা, @ngma_delhi দা একজিবিসন অমা পাংথোক্তুনা মতম খরগী মমাঙদা ঐঙোন্দা পীরকখিবা খুদোলপোৎশিং অমসুং মেমেন্তোশিং উৎকনি।
ভারত শীনবা থুংনা পাংথোকপা তোঙান-তোঙানবা থৌরমশিংদা হায়রিবা খুদোলপোৎশিং অমসুং মেমেন্তোশিং ঐঙোন্দা পীরকপনি অমসুং ভারতকী ইনাকখুল্লবা নাৎ, চৎনবী অমসুং কলা অদু হায়রিবা পোৎলমশিং অসিনা মশক তাক্লে।
মমাঙদা পাংথোকখিবগুম, হায়রিবা পোৎলমশিং অসি নীলাম লাউগনি অমসুং মদুদগী ফংলকপা শেনফম অদু নমামি গঙ্গেগী থবক্তা শীজিন্নগনি
মখোয়গী মপু ওইনবগী অদোমগী খুদোংচাবা অমা লৈরে!
হেন্না খঙনবা এন.জি.এম.এদা চৎপীয়ু।
মশামক এন.জি.এম.এদা চৎপা ঙমদবশিংগীদমক ৱেবসাইত লিঙ্ক অমসু সিয়ার তৌরে।
pmmementos.gov.in