Prime Minister's Office
PM to address G20 University Connect Finale programme on 26th September
25 SEP 2023 6:40PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the G20 University Connect Finale programme on 26th September 2023 at Bharat Mandapam, New Delhi at about 4 PM.
The G20 Jan Bhagidari movement saw a record participation of more than 5 crore youth from different schools, higher education institutions and skill development institutes from across the country. The G20 University Connect initiative was undertaken with an aim to build the understanding of India’s G20 Presidency among India’s youth and enhance their participation in the different G20 events. The programme engaged over 1 lakh students from universities across India. Initially planned for 75 universities to commemorate India's 75 years of independence, the initiative eventually expanded its reach to 101 universities across India.
Several programmes were held across the country under the G-20 University Connect initiative. They witnessed extensive participation from higher education institutions. Further. what initially began as a programme for universities quickly grew to include schools and colleges, reaching an even wider audience.
The G20 University Connect Finale will be attended at the event venue by about 3000 students, faculty members, and Vice Chancellors of the participating Universities. In addition, students from across the country will also be joining the event Live.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সেপ্তেম্বর ২৬তা জি২০ য়ুনিভর্সিতী কন্নেক্ত ফিনালে প্রোগ্রামদা ৱা ঙাংগদৌরি
25 SEP 2023 6:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নই দিল্লীগী ভারত মন্দাপমদা নুংথিল পুং ৪ তাবা মতমদা জি২০ য়ুনিভর্সিতী কন্নেক্ত ফিনালে প্রোগ্রামদা ৱা ঙাংগদৌরি।
জি২০ জন ভাগিদারি ঈহৌদা লৈবাক অসিদা লৈরিবা তোঙান-তোঙানবা মহৈলোইশঙ, হাইয়র এজুকেসন ইন্সতিত্যুসনশিং অমসুং স্কিল দিবেলপমেন্ত ইন্সতিত্যুতশিংদগী নহা করোর ৫ হেনবনা শরুক য়াখি। জি২০ য়ুনিভর্সিতী কন্নেক্তকী থৌরাং অসি ভারতকী জি২০ প্রেজিদেন্সী অসিবু ভারতকী নহাশিংদা ভাপ তাহন্নবা অমসুং জি২০ থৌরমশিংদা মখোয়না শরুক য়াবা হেনগৎহন্নবা পান্দমদা লৌখৎখিবনি। থৌরম অসিদা ভারত্তা লৈরিবা তোঙান-তোঙানবা য়ুনিভর্সিতীশিংদগী মহৈরোই লাখ ১ হেনবনা শরুক য়াখি। অহানবদা, ভারতকী চহি ৭৫ শুরবা নীংতম্ববু পালন তৌনবা য়ুনিভর্সিতী ৭৫ থৌরাং তৌরম্মি, থৌরম অসিনা মসিবু ভারত্তা য়ুনিভর্সিতী ১০১ য়ৌনা পাকথোক চাউথোকখ্রে।
তোঙান-তোঙানবা থৌরমশিংসু লৈবাক অসিদা শীনবা থুংনা জি২০ য়ুনিভর্সিতী কন্নেক্তকী থৌরাংগী মখাদা পাঙথোকখি। হায়রিবশিং অসিদা হাইয়র এজুকেসন ইন্সিত্যুসনশিংদগী কা হেন্না শরুক য়াবা থেংনখি। মখা তানা, য়ুনিভর্সিতীশিংগীদমক লাংলম্বা থৌরম অসিদা মহৈলোইশঙ অমসুং কোলেজ কয়া শরুক য়ারক্তুনা পাক শন্দোক্লকখি।
জি২০ য়ুনিভর্সিতী কন্নেক্ত ফিনালে পাঙথোকফম অসিদা মহৈরোই ৩০০০ রোম, শরুক য়ারিবা য়ুনিভর্সিতীশিংগী ফেকলতি মেম্বর, অমসুং ভাইস চান্সেল্লরশিংনা শরুক য়ারগদৌরি। মসিগী মথক্তা, লৈবাক অসিদগী লৈরিবা মহৈরোইশিংনা থৌরম অসিদা লাইব ওইনা লৌগনি।