Prime Minister's Office
PM anguished by the mishap during the Ulta Rath Yatra at Kumarghat
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
28 JUN 2023 9:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives in the mishap during the Ulta Rath Yatra at Kumarghat, Tripura. Shri Modi has announced an ex-gratia from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims.
In a thread of PMO tweets, the Prime Minister said;
“The mishap during the Ulta Rath Yatra at Kumarghat is saddening. Condolences to those who have lost their loved ones in this mishap. May the injured recover soon. The local administration is providing all possible assistance to those affected: PM @narendramodi”
“Rs. 2 lakh ex-gratia from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 would be given to those injured in the mishap in Tripura: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কুমারঘাত্তা উলতা রথ য়াত্রাদা খুদোংথিবা থৌদোক থোকখিবনা প্রধান মন্ত্রীবু ৱাহল্লে
ভিক্তিমশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
28 JUN 2023 9:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ত্রিপুরাগী কুমারঘাত্তা উলতা রথ য়াত্রা থৌরমদা থোকখিবা লাইফক থিবা থৌদোক্তা লৈখিদবা য়াওবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা ভিক্তিমশিংগীদমক প্রাইম মিনিস্তর্স নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে।
পি.এম.ও.গী ত্বীত পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কুমারঘাত্তা উলতা রথ য়াত্রা মনুংদা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক অসি পুক্নিং ৱানিংঙাইনি। লাইবক থিবা থৌদোক অসিদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি। অশোকপশিং থুনা ফগৎলকপা ওইরসনু। লোকেল এদমিনিস্ত্রেসন্না শোকহল্লবশিংগী মফমদা পাংবা য়াবা মতেঙ পাংলি: পি.এম. @narendramodi”
“ত্রিপুরাগী লাইবক থিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি অমদি অশোকপশিংগী মফমদা লুপা ৫০,০০০ মতেঙ পীরগনি: পি.এম. @narendramodi”