Prime Minister's Office
Prime Minister’s Interaction with the Indian Community in Egypt
25 JUN 2023 5:16AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi interacted with Indian community members on 24 June 2023 in Cairo, during his State visit to Egypt.
In his interaction with them, Prime Minister lauded the community for their contribution towards strengthening India-Egypt ties.
Over 300 members of the Indian diaspora, comprising students, professionals, and businesspersons, participated in the event.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইজিপতা ভারতমচাশিংগা উনখ্রে
25 JUN 2023 5:16AM by PIB Imphal
মহাক্কী ইজিপ খোঙচৎ মনুংদা, জুন ২৪, ২০২৩দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতমচাশিংগা উনখ্রে।
মহাক্না মখোয়গা উনবদা, ভারত-ইজিপকী মরীশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মখোয়না মতেং পাংবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ভারতমচাশিং থাগৎখি।
মহৈরোয়শিং, শীনফম কয়াগী মীওইশিং, ললোনবশিং য়াওনা লৈবাক অদুদা লৈরিবা ভারতমচা ৩০০ হেন্না থৌরম অদুদা শরুক য়াখি।