প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইজিপ্তত ভাৰতীয় সম্প্ৰদায়ৰ সদস্যৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ মত বিনিময়
25 JUN 2023 5:16AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২৪ জুনত ইজিপ্ত ভ্ৰমণৰ সময়ত কাইৰোত ভাৰতীয় সম্প্ৰদায়ৰ সদস্যসকলৰ সৈতে মত বিনিময় কৰে।
এই বাৰ্তালাপত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰত-ইজিপ্ত সম্পৰ্ক শক্তিশালী কৰাৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁলোকৰ অৱদানক প্ৰশংসা কৰে।
অনুষ্ঠানত শিক্ষাৰ্থী, পেছাদাৰী আৰু ব্যৱসায়ীসহ ৩০০ৰো অধিক ভাৰতীয় সম্প্ৰদায়ৰ সদস্যই অংশগ্ৰহণ কৰে।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s Interaction with the Indian Community in Egypt
25 JUN 2023 5:16AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi interacted with Indian community members on 24 June 2023 in Cairo, during his State visit to Egypt.
In his interaction with them, Prime Minister lauded the community for their contribution towards strengthening India-Egypt ties.
Over 300 members of the Indian diaspora, comprising students, professionals, and businesspersons, participated in the event.