Ministry of Defence
Aatmanirbhar Bharat: MoD signs Rs 500 crore contract to strengthen Indian Army’s communication system
15 JUN 2023 5:09PM by PIB Delhi
Giving a further boost to indigenous manufacturing of defence equipment and incentivize the private sector to engage in realizing the vision of Aatmanirbhar Bharat, Ministry of Defence inked a contract on June 15, 2023 in New Delhi with ICOMM Tele Limited, Hyderabad for the procurement of 1,035 numbers of 5/7.5 Ton Radio Relay Communication equipment containers. The value of the contract under Buy (Indian) Category is nearly Rs 500 crore. The delivery of the containers is scheduled to commence from the current Financial Year 2023-24.
The Radio Relay Containers will address a long overdue requirement of mobile communication detachments of the Indian Army. These containers will be utilized to provide a protected environment for communication equipment to function in a failsafe and reliable manner. The containers would be mounted on authorized specialist vehicles and moved as per operational requirements.
The company would produce the containers with all equipment and sub-systems sourced from indigenous manufacturers. This will give further boost to the indigenous manufacturing of defence equipment and stimulate the private sector to actively engage in realizing the vision of Aatmnirbhar Bharat. The development of such state-of-the-art equipment will also help in boosting exports to friendly countries.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
অত্মানির্ভর ভারত: ভারত লান্মীগী ই-পাউ ফাউনবগী থবকশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা দিফেন্স মিনিস্ত্রিনা লুপা করোর ৫০০গী কন্ত্রেক খুৎয়েক পীনখ্রে
15 JUN 2023 5:09PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিদা ঙাক-শেনগী খুৎলায়শিং পুথোকপা মখা তানা ফগৎহন্নবা অমসুং অত্মানির্ভর ভারতকী পান্দম থবক ওইনা পাংথোক্নবা লনাই কাংবুদা মতেং পীনবা জুন ১৫,২০২৩ দা নিউ দিল্লিদা, ৫/৭.৫ তোন রেদিও রিলে কম্মুনিকেসনগী খুৎলায়শিং হাপ্নবা কন্তেন্নর ১,০৩৫ লৈনবা আইকোম তেলি লিমিতেদ, হায়দ্রবাদকা কন্ত্রেক অমা খুৎয়েক পীনখ্রে। কন্ত্রেক অসিগী অপুনবা শেনফম্না চাউরাক্না লুপা করোর ৫০০ রোম্নি। চৎলিবা শেনবা চহি ২০২৩-২৪দগী কন্তেন্নরশিং পীবা হৌরগনি।
রেদিও রিলে কন্তেন্নরশিং অসিনা ভারত লান্মীগী মতম কয়াগী মমাঙদগী ৱাৎতুনা লাক্লবা মোবিল কম্মুনিকেসনগী খুদোংচাদবশিং কোকহনবা ঙম্লগনি। হায়রিবা কন্তেন্নরশিং অসি অশোই-অঙাম লৈতবা ফিবম অমদা কম্মুনিকেসনগী খুৎলায়শিং ঙাকথোক্নবা শীজিন্নগনি। অয়াবা পীরিবা অখন্নবা গারিশিংদা কন্তেন্নরশিং থমগনি অমসুং দরকারগী মতুং ইন্না চৎথোক-চৎশিন তৌগনি।
কম্পেনিনা খুৎলায়শিং অমসুং লৈবাক অসিগী অতৈ মেনুফেকচররশিংগী সব-সিস্তেমশিংগা লোয়ন্না কন্তেন্নরশিং পুথোক্কনি। মসিনা লৈবাক অসিদা ঙাক-শেনগী খুৎলায়শিং পুথোকপা মখা তানা পুক্নিং থৌগৎকনি অমসুং অত্মানির্ভর ভারতকী মঙলান মঙফাউন্নবা প্রাইভেদ সেক্তর মপুংফানা শীজিন্নগনি। অসিগুম্বা অৱাংবা থাক্কী অনৌবা খুৎলায়শিং পুথোকপা অসিনা মরুপ-মপাং ওইবা লৈবাকশিংদা য়োনবা হেনগৎহনবদা মতেং পাংগনি।