Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi holds telephone conversation with Crown Prince and Prime Minister of Saudi Arabia
The leaders review a number of bilateral, multilateral and global issues
PM thanks Crown Prince Mohammed bin Salman for Saudi Arabia's support during evacuation of Indian nationals from Sudan via Jeddah
PM conveys his best wishes for the upcoming Haj pilgrimage
Crown Prince Mohammed bin Salman conveys his full support to India’s ongoing G20 Presidency
08 JUN 2023 10:07PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi had a telephone conversation today with Crown Prince and Prime Minister of Saudi Arabia, HRH Prince Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud.
The leaders reviewed a number of issues of bilateral cooperation and exchanged views on various multilateral and global issues of mutual interest.
PM thanked Crown Prince Mohammed bin Salman for Saudi Arabia's excellent support during evacuation of Indian nationals from Sudan via Jeddah in April 2023. He also conveyed his best wishes for the upcoming Haj pilgrimage.
Crown Prince Mohammed bin Salman conveyed his full support to India’s initiatives as part of its ongoing G20 Presidency and that he looks forward to his visit to India.
The two leaders agreed to remain in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সাউদি অরাবিয়াগী ক্রাউন প্রিন্স অমসুং প্রধান মন্ত্রীগা তেলিফোনদা ৱারি শানখ্রে
লুচিংবশিং অসিনা বাইলেতরেল, মল্তিলেতরেল অমসুং গ্লোবল ইশু কয়া অমা য়েংশিনখ্রে
পি.এম.না সুদানদগী জেদাহ ফাওদুনা ভারত মচাশিং লৌথোকপদা সাউদি অরাবিয়াগী মতেং অদুগীদমক্তা ক্রাউন প্রিন্স মোহাম্মদ বিন সলমানবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.না লাক্কদৌরিবা হাজকী লাইনিং খোংজৎকীদমক্তা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীরকখি
ক্রাউন প্রিন্স মোহম্মদ বিন সলমাননা হৌজিক চত্থরিবা ভারতকী জি.২০ প্রেসিদেন্সী অসিদা মহাক্না মপুং ফানা সপোর্ত তৌরি হায়না ফোংদোরকখি
08 JUN 2023 10:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সাউদি অরাবিয়াগী ক্রাউন প্রিন্স অমসুং প্রধান মন্ত্রী, ঐচ.আর.ঐচ. প্রিন্স মোহম্মদ বিন সলমান বিন অবদুলজিজ অল সাউদকা তেলিফোনদা ৱারি শানখ্রে।
লুচিংবশিং অদুনা বাইলেতরেল কোওপরেশনগী ইশু কয়া য়েংশিনখি অমসুং লৈবাক অনিমক্কী কান্নগদবা মল্তিলেতরেল অমসুং গ্লোবল ইশু কয়া অমগী মতাংদা মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং তাথোক-তাশিন তৌনখ্রে।
পি.এম.না ২০২৩গী এপ্রিলদা সুদানদগী জেদাহ ফাওদুনা ভারত মচাশিং লৌথোকপা মতমদা সাউদি অরাবিয়ানা থোইদোক-হেন্দোক্না পাংখিবা মতেং অদুগীদমক্তা ক্রাউন প্রিন্স মোহম্মদ বিন সলমানবু থাগৎপা ফোংদোকখি। মহাক্না লাক্কদৌরিবা হাজকী লাইনিং খোংচৎকীদমক্তা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখি।
ক্রাউন প্রিন্স মোহম্মদ বিন সলমাননা হৌজিক চত্থরিবা জি.২০ প্রেসিদেন্সী অসিগী অরুক অমা ওইনা ভারতনা লৌখৎলিবা অনৌবা থৌরাংশিং অদুবু মপুং ফানা সপোর্ত তৌরি হায়না ফোংদোকখি অমসুং ভারত্তা মহাক্কী খোংচৎ অদুগীদমক্তা মহাক্না খৌরাংনা ঙাইরি হায়না ফোংদোরকখি।
লুচিংবা অনি অদুনা পাউ ফাওনদুনা লৈনবা অয়াবা ফোংদোরকখি।