Ministry of Road Transport & Highways
Shri Nitin Gadkari says development of 25 km 2-lane Highway in Nagaland is being undertaken to bolster connectivity with neighboring states in northeast region
06 JUN 2023 12:37PM by PIB Delhi
Union Minister for Road Transport and Highways Shri Nitin Gadkari said in Nagaland, we are currently undertaking the development of a 25 KM 2-lane highway with hard shoulders, spanning from Chakabama to Zunheboto, as part of Package-3.
In a series of tweets the Minister informed the main aim of this project is to bolster connectivity with neighboring states in the northeast region, offering efficient, sustainable, and economical transportation options for all commuters.
Shri Gadkari said under the leadership of the Prime Minister we are committed to delivering top-tier highway infrastructure in the northeast region, thereby catalyzing its economic progress.

রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
শ্রী নিতিন গদকরিনা নোর্থিস্ত রিজনদা য়ুমথংনবদা লৈরিবা রাজ্যশিংগা কনেক্তিবিতী ফগৎহন্নবা নাগালেন্দদা কি.মি.২৫ শাংবা লেন ২গী আইৱে শেম্বগী থবক পাইখৎখ্রে হায়না হায়খি
06 JUN 2023 12:37PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেজকী মন্ত্রী, শ্রী নিতিন গদকরিনা হায়খি মদুদি হৌজিক-হৌজিক ঐখোয়না নাগালেন্দদা পেকেজ- ৩গী শরুক অমা ওইনা পাইখৎলিবা চাকাবামাদগী জুনহেবোতো ফাওবগী ওইবা কি.মি. ২৫ শাংবা লেন ২গী হাইৱে অসি হার্দ শোল্দরশিংগা লোইননা শেম্লি।
ত্বীত কয়া অমদা মন্ত্রী অসিনা খঙহল্লকখি মদুদি মসিগী প্রোজেক্ত অসিগী মরু ওইবা পান্দমদি নোর্থিস্ত রিজনদা লৈরিবা য়ুমথংনবা রাজ্যশিংগা কনেক্তিবিতী হেনগৎহন্নবনি, মসিনা চত্থোক-চৎশিন তৌরিবা মীপুম খুদিংমক্তা য়াম্না ফবা, তুং-কোইনা চৎকদবা অমসুং শেন্মিৎলোনগী ওইবা পোৎচৈ পুধোক-পুশিন তৌবদা য়াম্না চাউনা মতেং পাংলগনি।
শ্রী গদকরিনা হায়খি মদুদি প্রধান মন্ত্রীগী লুচিং মখাদা ঐখোয়না নোর্থইস্ত রিজনদা অৱাংবা থাক্কী হাইৱে ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎনবগী অচেৎপা ফিরেপ লৌরি, মসিনা লমদম অসিগী শেন্মিৎলোন চাউখৎহনবদা য়াম্না চাউনা মতেং পাংলগনি।