Prime Minister's Office
Empowering the Vanchit in the Amrit Kaal
01 JUN 2023 6:26PM by PIB Delhi
In today’s rapidly developing world, poverty remains a crucial concern for governments worldwide. In a developing nation like India, it is challenging for the government to mitigate poverty. The union government led by Prime Minister Narendra Modi has focused on social welfare for all with PM Modi’s motto of ‘Sabka Sath Sabka Vikas’. Since 2014, multiple initiatives have been launched by the government to ensure that no one is left behind and make sure that the impact and benefits of growth and progress reach all sections of society. In the last nine years, the efficient implementation of various government initiatives with the universalisation of targeted benefits has resulted in inclusive development across the nation.
The Prime Minister Office has shared an article from the Prime Minister's website.
"Mitigating poverty through Financial Inclusion and Direct Benefit Transfer, with the motto of 'Sabka Saath, Sabka Vikas'.
#9YearsOfGaribKalyan"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অমৃত কালদা ৱঞ্চিতশিংবু থৌনা হাপ্পীবা
01 JUN 2023 6:26PM by PIB Imphal
য়াম্না য়াংনা চাউখৎলক্লিবা ঙসিগী মালেম অসিদা, লাইর-অনং হায়বসিনা মালেম শিনবা থুংনা সরকারশিংগীদমক্তা য়াম্না মরু ওইবা অৱাবা অমনি। ভারতগুম্বা চাউখৎলক্লিবা লৈবাকশিংদদি, লাইর-অনং ফহনবা হায়বসি সরকারগীদমক্তা য়াম্না শিংননিংঙাই ওই। প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা কেন্দ্রগী সরকারনা পি.এম. মোদীগী ‘সবকা সাথ সবকা ৱিকাস’ হায়রিবা মোতোগা লোইননা মীপুম খুদিংমক্কী য়াইফ-থৌরাংগী মতাংদা মিৎয়েং থম্লি। ২০১৪দগী, সরকার অসিনা কনা অমত্তবু শোত্থদুনা লৈহৌদনবা অনৌবা থৌরাং কয়া অমা হৌদোকখ্রে অমসুং চাউখৎপগী মঙাল অমসুং খুমাং চাউশিনবা অসিগী শাফু অমসুং কান্নবশিং অদুবু খুনাই অসিগী কাংলুপ খুদিংমক্তা শোইহন্দনা য়ৌহন্নবা হোৎনরি। হৌখিবা চহি মাপল অসিদা অতম্ননা খনগৎলবশিংদা কান্নবশিং অসিবু পাকশন্না য়ৌহন্নবগীদমক্তা সরকার অসিনা অনৌবা থৌরাং কয়া অমা মতিক চানা খ্বাইদগী হেন্না ফবা মওংদা পাইখৎলকখিবা অসিনা মরম ওইরগা লৈবাক অসি শিনবা থুংনা লেং মান্ননা চাউখৎহল্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা প্রধান মন্ত্রীগী ৱেবসাইত্তগী অর্তিকল অমা শিয়র তৌরকখি।
“সবকা সাথ সবকা ৱিকাস’ হায়রিবা মোতো অসিগা লোইননা ফাইনান্সিয়েল ইনক্লুজন অমসুং দাইরেক্ত বেনিফিত ত্রান্সফর তৌদুনা লাইর-অনং হন্থহল্লি।”
#9YearsOfGaribKalyan"