Prime Minister's Office
PM congratulates the team of AIIMS Nagpur to receive the NABH accreditation
01 JUN 2023 10:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the team of AIIMS Nagpur to become the 1st of all AIIMS to receive the NABH accreditation.
Sharing the tweet of AIIMS Nagpur, the Prime Minister tweeted;
“Congratulations to the team at @AIIMSNagpur on this feat, setting a benchmark in delivering quality healthcare services.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এন.এ.বি.ঐচ এক্রিদিতেসন ফংবদা এ.আই.আই.এম.এস নাগপুরগী কাংবু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 JUN 2023 10:24AM by PIB Imphal
এন.এ.বি.ঐচ এক্রিদিতেসন ফংবা অহানবা এ.আই.আই.এম.এস ওইবগীদমক এ.আই.আই.এম.এস নাগপুরগী কাংবু প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এ.আই.আই.এম.এস নাগপুরগী ত্বিৎ অমা সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মাইপাকপা অসিগীদমক, মগুন লৈবা অনা-লায়য়েংগী থবকশিং ফংহন্নবা পায়খৎলিবা শিংথানিংঙাই ওইবা থবক অসিগীদমক @AIIMSNagpur গী কাংবুং থাগৎপা ফোঙদোকচরি”।