Prime Minister's Office
Credit Guarantee Scheme revamped further, PM praises
04 APR 2023 10:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that revamping of credit guarantee scheme is a part of Government's efforts to strengthen the MSME sector.
In a tweet thread Union Minister for MSME, Shri Narayan Rane informed that as part of the continuous efforts to strengthen MSE Sector, Credit Guarantee Scheme has been further revamped to increase the flow of credit to MSEs.
Responding to the tweet thread by the Union Minister, the Prime Minister tweeted;
"This is a part of our Government's efforts to strengthen the MSME sector."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ক্রেদিৎ গরেন্তী স্কিম নৌবা শেমদোকখ্রে, পি.এম.না থাগৎখ্রে
04 APR 2023 10:20AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি ক্রেদিৎ গরেন্তী স্কিম নৌনা শেমদোকপা হায়বা অসি এম.এস.এম.ই. সেক্তর মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা সরকারগী খোঙথাংশিংগী শরুক অমনি।
ত্বিত থ্রেদ অমদা এম.এস.এম.ই.গী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী নারায়ন রানেনা এম.এস.ই. সেক্তর মপাঙ্গল কনখৎহন্নবগীদমক মখা তাবা খোঙথাংশিংগী শরুক ওইনা ক্রেদিৎ গরেন্তী স্কিম অসি এম.এস.ই.শিংদা ক্রেদিৎকী ফ্লো হেনগৎহন্নবা নৌনা শেমদোকখি হায়না ফোঙদোকখ্রে।
কেন্দ্র মন্ত্রীগী ত্বিত থ্রেদ অদুগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“মসি এম.এস.এম.ই. সেক্তর মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ঐখোয়গী সরকারগী খোঙথাংশিংগী শরুক অমনি।”