প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ক্ৰেডিট গেৰাণ্টি আঁচনিখন পুনৰ নিৰ্মাণ কৰা হৈছে, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে প্ৰশংসা কৰে
04 APR 2023 10:20AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে ঋণ গেৰাণ্টি আঁচনিৰ পুনৰ নিৰ্মাণ এমএছএমই খণ্ডক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে চৰকাৰৰ প্ৰচেষ্টাৰ এক অংশ।
এক টুইট থ্ৰেডত এমএছএমইৰ কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী নাৰায়ণ ৰাণে জানিবলৈ দিয়ে যে এমএছই খণ্ডক শক্তিশালী কৰাৰ নিৰন্তৰ প্ৰচেষ্টাৰ অংশ হিচাপে এমএছইলৈ ঋণৰ প্ৰবাহ বৃদ্ধি কৰাৰ বাবে ক্ৰেডিট গেৰাণ্টি আঁচনিখন অধিক পুনৰ নিৰ্মাণ কৰা হৈছে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কৰা এলানি টুইটৰ সঁহাৰি দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"এমএছএমই খণ্ডক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে আমাৰ চৰকাৰৰ প্ৰচেষ্টাৰ এয়া এক অংশ।"

Prime Minister's Office
Credit Guarantee Scheme revamped further, PM praises
04 APR 2023 10:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that revamping of credit guarantee scheme is a part of Government's efforts to strengthen the MSME sector.
In a tweet thread Union Minister for MSME, Shri Narayan Rane informed that as part of the continuous efforts to strengthen MSE Sector, Credit Guarantee Scheme has been further revamped to increase the flow of credit to MSEs.
Responding to the tweet thread by the Union Minister, the Prime Minister tweeted;
"This is a part of our Government's efforts to strengthen the MSME sector."