Prime Minister's Office
PM praises Goa Solar Rooftop portal for harnessing solar energy
02 APR 2023 9:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Goa Solar Rooftop portal is good step towards harnessing solar energy and furthering sustainable development. Solar Rooftop Online Portal goasolar.in has been developed by Goa Energy Development Agency (GEDA) in association with Department of New & Renewable Energy and Electricity Department.
In reply to a tweet threads by Goa Chief Minister, Dr. Pramod Sawant, the Prime Minister tweeted :
“Good step towards harnessing solar energy and furthering sustainable development.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গোৱা সোলর রুফতোপ পোর্তেলনা সোলর ইনর্জী শিজিন্নবগীদমক পি.এম.না থাগৎখ্রে
02 APR 2023 9:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি গোৱা সোলর রুফতোপ পোর্তেল অসি সোলর ইনর্জী শীজিন্নবা অমসুং সস্তেনেবল দিবেলপমেন্ত হেনগৎহন্নবা মাইকৈদা থাংজিল্লিবা অফবা খোঙথাং অমনি। সোলর রুফতোপ ওনলাইন পোর্তেল goasolar.in অসি গোৱা ইনর্জী দিবেলপমেন্ত এজেন্সী (জি.ই.দি.এ.)না দিপার্তমেন্ত ওফ ন্যু এন্দ রিন্যুএবল ইনর্জী অমসুং ইলেক্ত্রিসিতী দিপার্তমেন্তগা লোয়ননা চুংশিন্নদুনা দিবেলপ তৌখি।
গোৱাগী মুখ্য মন্ত্রী, দা. প্রমোদ সাৱন্তগী ত্বিত থ্রেদশিংগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি :
“সোলর ইনর্জী শীজিন্নবা অমসুং সস্তেনেবল দিবেলপমেন্ত হেনগৎহন্নবা মাইকৈদা থাংজিল্লিবা অফবা খোঙথাং অমনি।”