ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସୌର ଶକ୍ତି ଉତ୍ପାଦନ ପାଇଁ ଗୋଆ ସୋଲାର ରୁଫ୍‍ଟପ୍‍ ପୋର୍ଟାଲକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
03 APR 2023 7:34AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ସୌର ଶକ୍ତି ବ୍ୟବହାର ତଥା ନିରନ୍ତର ବିକାଶ ପାଇଁ ଗୋଆ ସୋଲାର ରୁଫ୍‍ଟପ୍‍ ପୋର୍ଟାଲ ଏକ ଭଲ ପଦକ୍ଷେପ । ନୂତନ ଏବଂ ନବୀକରଣ ଯୋଗ୍ୟ ଶକ୍ତି ବିଭାଗ ଏବଂ ବିଦ୍ୟୁତ ବିଭାଗ ସହିତ ମିଳିତ ଭାବେ ଗୋଆ ଏନର୍ଜି ଡେଭଲପମେଣ୍ଟ ଏଜେନ୍ସି (ଜିଇଡିଏ) ଦ୍ୱାରା ସୋଲାର ରୁଫ୍‍ଟପ୍‍ ଅନଲାଇନ୍ ପୋର୍ଟାଲ୍ goasolar.inବିକଶିତ ହୋଇଛି ।
ଗୋଆ ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଡକ୍ଟର ପ୍ରମୋଦ ସାୱନ୍ତଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟ୍ ସୂତ୍ରର ଉତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
“ସୌର ଶକ୍ତି ବ୍ୟବହାର ଏବଂ ନିରନ୍ତର ବିକାଶକୁ ଆଗକୁ ନେବା ଦିଗରେ ଭଲ ପଦକ୍ଷେପ ।”

Prime Minister's Office
PM praises Goa Solar Rooftop portal for harnessing solar energy
02 APR 2023 9:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Goa Solar Rooftop portal is good step towards harnessing solar energy and furthering sustainable development. Solar Rooftop Online Portal goasolar.in has been developed by Goa Energy Development Agency (GEDA) in association with Department of New & Renewable Energy and Electricity Department.
In reply to a tweet threads by Goa Chief Minister, Dr. Pramod Sawant, the Prime Minister tweeted :
“Good step towards harnessing solar energy and furthering sustainable development.”