Prime Minister's Office
PNGRB introduces implementation of Unified Tariff-a much awaited reform in natural gas sector
PM says that it is a noteworthy reform in the energy and natural gas sector
31 MAR 2023 9:13AM by PIB Delhi
Petroleum and Natural Gas Regulatory Board has introduced implementation of Unified Tariff-a much awaited reform in natural gas sector.
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that it is a noteworthy reform in the energy and natural gas sector.
In a tweet thread Union Minister for Petroleum and Natural Gas, Shri Hardeep Singh Puri informed that in line with objective of economic development of all regions of the country, PNGRB introduces implementation of Unified Tariff-a much awaited reform in natural gas sector.
Shri Puri also informed that this tariff mechanism will help India to achieve the ‘One Nation One Grid One Tariff’ model & also propel the gas markets in distant areas.
In reply to the tweet threads by Union Minister, the Prime Minister tweeted;
“Noteworthy reform in the energy and natural gas sector.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এন.জি.আর.বি.না নেচরেল গ্যাস সেক্তরদা খ্বাইদগী খৌরাংনা ঙাইনরিবা য়ুনিফাইদ তারিফ ইমপ্লিমেন্ত তৌনবা হৌদোকখ্রে
পি.এম.না হায় মসি ইনর্জী অমসুং নেচরেল গ্যাস সেক্তরদা শীংথানীংঙাই ওইবা রিফোর্ম অমনি
31 MAR 2023 9:13AM by PIB Imphal
পেত্রোলিয়ম এন্দ নেচরেল গ্যাস রিগ্যুলেতরী বোর্দনা নেচরেল গ্যাস সেক্তরদা খ্বাইদগী খৌরাংনা ঙাইনরিবা য়ুনিফাইদ তারিফ ইমপ্লিমেন্ত তৌনবা হৌদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মসি ইনর্জী অমসুং নেচরেল গ্যাস সেক্তরদা শীংথানীংঙাই ওইবা রিফোর্ম অমনি হায়না ফোঙদোকখ্রে।
পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাসকী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী হরদীপ সিংহ পুরিনা তৌখিবা ত্বিত থ্রেদ অমদা লৈবাক্কী রিজন পুম্নমক্কী শেন্মীৎলোন চাউখৎহন্নবা পান্দমগী মখাদা পি.এন.জি.আর.বি.না নেচরেল গ্যাস সেক্তরদা খ্বাইদগী খৌরাংনা ঙাইনরিবা য়ুনিফাইদ তারিফ ইমপ্লিমেন্ত তৌনবা হৌদোকখ্রে।
শ্রী পুরিনা হায়খি তারিফ মেকানিজম অসিনা ভারতপু ‘ৱান নেসন ৱান গ্রীদ ৱান তারিফ’ মোদেল ফংনবা হোৎনবদা মতেং পাংগনি অমসুং অরাপ্পা মফমশিংদা গ্যাস মার্কেৎশিং শাহৌ পীগনি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রীনা তৌখিবা ত্বিত থ্রেদশিংগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“ইনর্জী অমসুং নেচরেল গ্যাস সেক্তরদা শীংথানীংঙাই ওইবা রিফোর্ম অমনি”