Ministry of Road Transport & Highways
Shri Nitin Gadkari says construction of 14.71-kilometer-long four-lane Highway from Dimapur to Kohima (Package-II) being undertaken at estimated cost of Rs 339.55 crore
06 MAR 2023 2:45PM by PIB Delhi
In a series of tweets Union Minister for Road Transport and Highways Shri Nitin Gadkari has said in Nagaland we are undertaking a significant infrastructure development project: the construction of a 14.71-kilometer-long four-lane highway from Dimapur to Kohima (Package-II). He said the total cost of the project is estimated at Rs 339.55 crore.
Shri Gadkari said the primary objective of this project is to improve the connectivity between the capital city and other major commercial centers in the state, thereby enabling faster movement of people and goods for growth and prosperity.
The Minister said our aim under the leadership of Prime Minister is to deliver a road infrastructure that is both cost-effective and sustainable while adhering to strict timelines and uncompromising standards of quality.

রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
লুপা করোর ৩৩৯.৫৫ এস্তিমেৎ তৌদুনা দিমাপুরদগী কোহিমা (পেকেজ-II) ফাওবা কিলোমীতর ১৪.৭১ শাংবা লেন মরিগী হায়ৱে শেম্বা হৌরে: শ্রী নিতিন গদকরি
06 MAR 2023 2:45PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী রোদ ত্রান্সপোর্ত এন্দ হায়ৱেজ মন্ত্রী শ্রী নিতিন গদকরিনা মহাক্কী ত্বিৎকী পরিং অমদা ফোংদোকখ্রে মদুদি ঐখোয়না নগালেন্দদা মশকনায়বা ইনফ্রাস্ত্রকচর দিবলপমেন্ত প্রোজেক্ত অমা পায়খৎলি: দিমাপুরদগী কোহিমা (পেকেজ-II) ফাওবা কিলোমীতর ১৪.৭১ শাংবা লেন মরিগী হায়ৱে অমা শেমগৎলি। প্রোজেক্ত অসিগী অপুনবা মমল অসি লুপা করোর ৩৩৯.৫৫দা এস্তিমেৎ তৌরি হায়না মহাক্না ফোংদোকখি।
শ্রী গদকরিনা হায়খি মদুদি প্রোজেক্ত অসিগী অহানবা পান্দমদি কেপিতেল সিতী অমসুং রাজ্য অসিদা লৈরিবা অতোপ্পা মরুওইবা কমর্সিএল সেন্তরশিংগী মরক্তা কনেক্তিবিতী ফগৎহন্দুনা গ্রোথ অমসুং প্রোসপেরিতীগীদমক মীয়াম চত্থোক-চৎশিন তৌবা অমসুং পোৎ পুথোক পুশিন তৌবদা খোংজেল য়াংশিলহনবনি।
মন্ত্রীনা ফোংদোকখি মদুদি প্রধান মন্ত্রীগী লুচিং মখাদা ঐখোয়গী পান্দম অসি অচেৎপা মতম অমসুং অফবা ক্বালিতীদা কোস্ত-ইফেক্তিব অমসুং সস্তেনেবল অনিমক ওইবা অদুগুম্লবা রোদ ইনফ্রাস্ত্রকচর অমা ফংহনবনি।