Prime Minister's Office
PM greets NDRF on their Raising Day
19 JAN 2023 11:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the National Disaster Response Force (NDRF) on their Raising Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Raising Day greetings to @NDRFHQ. They are making commendable efforts to assist people in the most challenging circumstances. Their bravery is admirable. India is making many efforts to strengthen disaster management apparatus including building disaster resilient infrastructure."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এন.দি.আর.এফ.কী রেজিং দেগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
19 JAN 2023 11:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেস্নেল দিজাস্তর রেসপোন্স ফোর্স (এন.দি.আর.এফ.)কী মফমদা মখোয়গী রেজিং দেগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“@NDRFHQ গী মফমদা রেজিং দেগী য়াফ-পাউজেল পীজরি‍। মখোয়না মীয়ামবু খ্বাইদগী খুদোংথিনিংঙাই ওইরবা ফীভমশিংদা মতেং পাংবগী শিংথানিংঙাই ওইরবা থবকশিং তৌরি‍। মখোয়গী থৌনা তমজনিংঙাইনি‍। ভারতনা দিজাস্তর রেজিলিএন্ত ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎপা য়াওনা দিজাস্তর মেনেজমেন্তকী খুৎশু খুৎলায়শিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা থৌরাং কয়া পায়খৎলি‍।”