Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of former Union Minister, Shri Sharad Yadav
12 JAN 2023 11:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of former Union Minister, Shri Sharad Yadav and said that he was greatly inspired by Dr. Lohia’s ideals.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Pained by the passing away of Shri Sharad Yadav Ji. In his long years in public life, he distinguished himself as MP and Minister. He was greatly inspired by Dr. Lohia’s ideals. I will always cherish our interactions. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হান্নগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী শারদ যাদব লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
12 JAN 2023 11:40PM by PIB Imphal
হান্নগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী শারদ যাদব লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং হায়খি মদুদি মহাক দোক্তর লোহিয়াগী ফিদমশিংনা চাউনা ইথিল পীখি।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি’
“শ্রী শারদ যাদবজি লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্না মতম শাংনা মীয়ামগী থবক তৌরিঙৈদা, মহাক মশামক মশকথোকপা এম.পি অমসুং মিনিস্তর ওইখি। মহাক দোক্তর লোহিয়াগী ফিদমশিংনা চাউনা ইথিল পীখি। ঐখোয় উনখিবশিং অদু মতম পুম্নমক্তা ঐ নুংঙাইখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক শৌগৎপশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।