Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of former Union Minister, Shri Sharad Yadav
12 JAN 2023 11:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of former Union Minister, Shri Sharad Yadav and said that he was greatly inspired by Dr. Lohia’s ideals.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Pained by the passing away of Shri Sharad Yadav Ji. In his long years in public life, he distinguished himself as MP and Minister. He was greatly inspired by Dr. Lohia’s ideals. I will always cherish our interactions. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰাক্তন কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী শাৰদ যাদৱৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
12 JAN 2023 11:40PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰাক্তন কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী শাৰদ যাদৱৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰাৰ লগতে কয় যে তেওঁ ড০ লোহিয়াৰ আদৰ্শৰ দ্বাৰা যথেষ্ট অনুপ্ৰাণিত হৈছিল৷
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“শ্ৰী শাৰদ যাদৱ জীৰ বিয়োগত মৰ্মাহত হৈছো৷ তেওঁৰ দীৰ্ঘদিনীয়া ৰাজহুৱা জীৱনত এগৰাকী বিশিষ্ট সাংসদ আৰু মন্ত্ৰী হিচাপে কাৰ্যনিবাহ কৰিছিল৷ তেওঁ ড০ লোহিয়াৰ আদৰ্শৰ দ্বাৰা যথেষ্ট অনুপ্ৰাণিত হৈছিল৷ আমাৰ মত বিনিময়ৰ মুহুৰ্তবোৰ সদায় মনত ৰাখিম৷ তেওঁ পৰিয়াল আৰু গুণমুগ্ধসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলো৷ ঔম শান্তি৷”