Prime Minister's Office
PM expresses happiness over insights from Exam Warriors and active participation in PPC
10 JAN 2023 10:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has responded to a tweet by Navodaya Vidyalaya Samiti (NVS) in which Km. Shivangi, Student of JNV Dhenkanal, Odisha shared her views on Pariksha Pe Charcha.
Responding to the tweet by NVS, the Prime Minister said;
"I’ve been getting many interesting insights from #ExamWarriors on ways to overcome exam stress. I am glad to see such active participation from all across India."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহৈরোয়শিংনা অনিংবশিং ফোঙদোরকপা অমসুং পি.পি.সিদা থৱায় য়াওনা শরুক য়াবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
10 JAN 2023 10:33PM by PIB Imphal
জে.এন.ভি ধেনকানাল, ওরিসাগী মহৈরোয় কুমারি সিবঙ্গিনা পরিক্ষা পে চার্চাদা মহাক্কী ৱাখল্লোন ফোঙদোকপা নবোদয় বিদ্যালয় সমিতি(এন ভি এস)গী ত্বিৎ অমগী পাউখুম প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পীখ্রে।
এন.ভি.এসকী ত্বিৎকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পরিক্ষাগী পাখৎপা ফনবা পাম্বৈশিংগী মতাংদা #ExamWarriors দগী নুংঙাইরবা ৱাফম কয়া ঐনা ফংলে। ভারতকী মফম কয়াদগী থৱায় য়াওনা শরুক য়াবা অসিদা ঐ হরাওই”।