Prime Minister's Office
PM chairs review meeting in Morbi
Officials brief PM on rescue ops and assistance provided to those affected
Authorities must stay in touch with affected families and ensure that they receive all possible help: PM
Need of the hour is to conduct a detailed and extensive inquiry which will identify all aspects relating to this mishap: PM
PM says key learnings from the inquiry must be implemented at the earliest
01 NOV 2022 5:51PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi chaired a meeting in Morbi, Gujarat to review the situation in the wake of the unfortunate bridge mishap there.
Prime Minister said that the authorities must stay in touch with the affected families and ensure that they receive all possible help in this tragic hour.
Officials briefed the Prime Minister on the rescue ops and the assistance provided to those affected.
Prime Minister said the need of the hour is to conduct a detailed and extensive inquiry which will identify all aspects relating to this mishap. He also added that the key learnings from the inquiry must be implemented at the earliest.
Those present at the meeting were CM Bhupendrabhai Patel, MoS Home Harsh Sanghavi, Minister in the Gujarat Government Brijesh Merja, Chief Secretary of Gujarat, State DGP, local Collector, SP, Inspector General of Police, MLAs and MPs and other officials.
Earlier, upon reaching Morbi, the Prime Minister visited the site of the bridge mishap. He went to the local hospital where the injured are recovering. He also interacted with those involved in rescue and relief work and lauded their fortitude.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লুচিংদুনা মোরবীদা রিভিয়ু মিতিং পাংথোকখ্রে
মী কনবগী থবকশিং অমসুং খুদোংথিবা নংলবশিংদা মতেং পাংবগী মতাংদা ওফিসিএলশিংনা প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখ্রে
ওথোরিতিশিংনা খুদোংথিবা নঙলবা ইমুংশিংগা পাউ ফাউনগদবনি অমসুং মখোয় ফংবা য়াবা মতেং পুম্নমক ফংহনগদবনি: প্রধান মন্ত্রী
খুদক্কী ওইনা দরকার ওইরিবদি খুদোংথিবা থৌদোক অসিগা মরী লৈনবা খুদিংমক মশক খঙদোক্নবা অকুপ্পা থিজিনবা অমা পাংথোকপনি: প্রধান মন্ত্রী
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ইনক্বারিদগী ফংলকপা মরুওইবা ৱাফমশিং খুদক্তা থবক ওইনা পাংথোক্কদবনি
01 NOV 2022 5:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংদুনা লাইবক থিবা থোঙ তৎপগী থৌদোক অদুগী মতাংদা ওইরক্লিবা ফিবম হন্না য়েংশিন্নবা মীফম অমা গুজরাতকী মোরবীদা পাংথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ওথোরিতিশিংনা খুদোংথিবা নঙলবা ইমুংশিংগা পাউ ফাউনগদবনি অমসুং মখোয় ফংবা য়াবা মতেং পুম্নমক ফংহনগদবনি। মী কনবগী থবকশিং অমসুং খুদোংথিবা নংলবশিংদা মতেং পাংবগী মতাংদা ওফিসিএলশিংনা প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি খুদক্কী ওইনা দরকার ওইরিবদি খুদোংথিবা থৌদোক অসিগা মরী লৈনবা খুদিংমক মশক খঙদোক্নবা অকুপ্পা থিজিনবা অমা পাংথোকপনি। ইনক্বারিদগী ফংলকপা মরুওইবা ৱাফমশিং খুদক্তা থবক ওইনা পাংথোক্কদবনি।
মীফম অদুদা চীফ মিনিস্তর ভুপেন্দ্রভাই পতেল, হোমগী রাজ্য মন্ত্রী হর্স সঙ্গাবি, গুজরাত সরকারগী মিনিস্তর বিরজেস মিশ্রা, গুজরাতকী চীফ সেক্রেতরি, রাজ্যগী দি.জিপি, লোকেল কল্লেক্তর, এস.পি, আই.জি.পি, এম.এল.এশিং অমসুং এম.পিশিং অমসুং অতোপ্পা ওফিসিএলশিং শরুক য়াখি।
মসিগী মমাঙদা, মোরবীদা থুংলবগা, প্রধান মন্ত্রীনা থোঙ তৎলিবা মফম অদুদা চৎখি। মহাক্না অশোকপশিং লায়েংলিবা মফম অদুদা লৈবা হোস্পিতালদা চৎখি। প্রধান মন্ত্রীনা মী কনবা অমসুং মতেং পীবগী থবক্তা শরুক য়ারিবা মীওইশিংগা উনখি অমসুং মখোয়গী থবক অদুগীদমক থাগৎখি।