Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 208.31 Cr
Over 3.97 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,11,252
8,813 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.56%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.79%
16 AUG 2022 9:38AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 208.31 Cr (2,08,31,24,694) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,76,96,728 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.97 Cr (3,97,74,706) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10413088
2nd Dose
10098987
Precaution Dose
6564089
FLWs
1st Dose
18432934
2nd Dose
17685279
Precaution Dose
12751508
Age Group 12-14 years
1st Dose
39774706
2nd Dose
29178992
Age Group 15-18 years
1st Dose
61474348
2nd Dose
51775801
Age Group 18-44 years
1st Dose
560065392
2nd Dose
511077925
Precaution Dose
42032623
Age Group 45-59 years
1st Dose
203800686
2nd Dose
195830804
Precaution Dose
25548833
Over 60 years
1st Dose
127516770
2nd Dose
122395922
Precaution Dose
36706007
Precaution Dose
12,36,03,060
Total
2,08,31,24,694
India’s Active Caseload currently stands at 1,11,252. Active cases now constitute 0.25% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.56%. 15,040 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,36,38,844.
15,040 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,12,129 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.06 Cr (88,06,92,503) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.79% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.15%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৮.৩১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯৭ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,১১,২৫২ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,৮১৩ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৬%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৭৯% ওইরি
16 AUG 2022 9:38AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৮.৩১ (২,০৮,৩১,২৪,৬৯৪) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭৬,৯৬,৭২৮গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯৭ (৩,৯৭,৭৪,৭০৬)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১৩০৮৮
অনিশুবা দোজ
১০০৯৮৯৮৭
প্রিকোসন দোজ
৬৫৬৪০৮৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪৩২৯৩৪
অনিশুবা দোজ
১৭৬৮৫২৭৯
প্রিকোসন দোজ
১২৭৫১৫০৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৯৭৭৪৭০৬
অনিশুবা দোজ
২৯১৭৮৯৯২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১৪৭৪৩৪৮
অনিশুবা দোজ
৫১৭৭৫৮০১
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬০০৬৫৩৯২
অনিশুবা দোজ
৫১১০৭৭৯২৫
প্রিকোসন দোজ
৪২০৩২৬২৩
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৮০০৬৮৬
অনিশুবা দোজ
১৯৫৮৩০৮০৪
প্রিকোসন দোজ
২৫৫৪৮৮৩৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৫১৬৭৭০
অনিশুবা দোজ
১২২৩৯৫৯২২
প্রিকোসন দোজ
৩৬৭০৬০০৭
প্রিকোসন দোজ
১২,৩৬,০৩,০৬০
অপুনবা
২,০৮,৩১,২৪,৬৯৪
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,১১,২৫২দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৫% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৬%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৫,০৪০ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৬,৩৮,৮৪৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,৮১৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,১২,১২৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.০৬ (৮৮,০৬,৯২,৫০৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৭৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.১৫% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি