Prime Minister's Office
Phone call between Prime Minister Shri Narendra Modi and H. E. Mr. Ferdinand Marcos Jr., President of the Philippines
05 AUG 2022 2:59PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on phone today with H.E. Mr. Ferdinand Marcos Jr., President of the Philippines.
Prime Minister congratulated H. E. Marcos Jr. for his election as the 17th President of the Philippines.
The two leaders reviewed various areas of bilateral engagement, and expressed satisfaction at the rapid growth of cooperation between the two countries in recent years.
Prime Minister reiterated the important role that Philippines plays in India’s Act East Policy and its Indo-Pacific Vision, and expressed the desire to further expand bilateral relations.
Prime Minister also assured President Ferdinand Marcos Jr. of India’s full support in his plans and projects for Philippines’ development.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং ফিলিপিন্সকী রাস্ত্রপতি ফর্দিনান্দ মার্কোস জুনিয়র অনিগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে
05 AUG 2022 2:59PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোন্দা ফিলিপিন্সকী রাস্ত্রপতি ফর্দিনান্দ মার্কোস জুনিয়রগা ৱারি শানখ্রে।
মহাক ফিলিপিন্সকী ১৭শুবা রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রীনা মার্কোস জুনিয়ার থাগৎখি।
লুচিংবা অনিনা লৈবাক অনিগী মরক্তা পায়খৎলিবা তোঙান-তোঙানবা থবকশিং হন্না য়েংশিনখি অমসুং চহি খর অসিদা লৈবাক অনিগী মরক্তা মতেং পাংনবা য়াংনা হেনগৎলকপদা অপেনবা ফোঙদোকখি।
ভারতকী এক্ত ইস্ত পোলিসি অমসুং মসিগী ইন্দো-পেসিফিক পান্দম অসিদা ফিলিপিন্সনা লৌরিবা মরুওইবা থৌদাং অদু প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না থমখি অমসুং নাকল অনিগী মরীশিং মখা তানা পাকথোক-চাউথোকহন্নবগী অপাম্বা ফোঙদোকখি।
ফিলিপিন্স চাউখৎনবা মহাক্কী থৌরাংশিং অমসুং প্রোজেকশিংদা ভারতনা মপুংফানা শৌগৎকনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি ফর্দিনান্দ মার্কোসতা থাজবা পীখি।