Prime Minister's Office
PM remembers freedom fighter, Mangal Pandey on his birth anniversary
19 JUL 2022 11:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to freedom fighter, Mangal Pandey on his birth anniversary.
The Prime Minister tweeted;
"The great Mangal Pandey is synonymous with courage and determination. He ignited the spark of patriotism at a very critical period of our history and inspired countless people. Remembering him on his birth anniversary. Had paid tributes to his statue in Meerut earlier this year."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নীংতম লান্মী মঙ্গল পান্দেবু মহাক্কী মপোক কুম্মোন পালন্দা নীংশিংখ্রে
19 JUL 2022 11:35AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নীংতম লান্মী মঙ্গল পান্দেগী মফমদা মহাক্কী মপোক কুম্মোন পালন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীৎ তৌখি;
"অথৌবা মঙ্গল পান্দে থৌনা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ হায়বসিগী খুদম অমনি। মহাক্না ঐখোয়গী পুৱারীগী য়াম্না মরুওইবা তাংকক্তা মশীং থীঙমদ্রবা মীওই কয়াদা লৈবাক নীংবগী মৈরী চুবীরম্মি অমসুং ইথিল পীবীরম্মি। মহাক্কী মপোক কুম্মোন্না লাকপদা নীংশিংজরি। চহি অসিগী অঙনবা শরুক্তসু মীরুৎতা লৈরিবা মহাক্কী মীতমদা ইকাই খুম্নবা উৎচখি।"