Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 200.33 Cr
Over 3.80 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,43,654
15,528 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.47%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.57%
19 JUL 2022 9:47AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 200.33 Cr (2,00,33,55,257) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,64,01,846 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.80 Cr (3,80,72,341) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,10,439
2nd Dose
1,00,80,435
Precaution Dose
60,46,019
FLWs
1st Dose
1,84,27,814
2nd Dose
1,76,53,682
Precaution Dose
1,15,24,159
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,80,72,341
2nd Dose
2,63,53,877
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,08,73,139
2nd Dose
5,01,97,765
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,89,43,347
2nd Dose
50,61,59,573
Precaution Dose
74,42,441
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,35,77,575
2nd Dose
19,46,30,222
Precaution Dose
54,45,034
Over 60 years
1st Dose
12,73,67,539
2nd Dose
12,16,14,534
Precaution Dose
2,85,35,322
Precaution Dose
5,89,92,975
Total
2,00,33,55,257
India’s Active Caseload currently stands at 1,43,654. Active cases now constitute 0.33% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.47%. 16,113 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,31,13,623.
15,528 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,68,350 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.01 Cr (87,01,55,452) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.57% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.32%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০০.৩৩ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৮০ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৩,৬৫৪ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৫,৫২৮ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৭%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৫৭% ওইরি
19 JUL 2022 9:47AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০০.৩৩ (২,০০,৩৩,৫৫,২৫৭) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬৩,৩৪,২২৭কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৮০ (৩,৮০,৭২,৩৪১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১০,৪৩৯
অনিশুবা দোজ
১,০০,৮০,৪৩৫
প্রিকোসন দোজ
৬০,৪৬,০১৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৭,৮১৪
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৫৩,৬৮২
প্রিকোসন দোজ
১,১৫,২৪,১৫৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৮০,৭২,৩৪১
অনিশুবা দোজ
২,৬৩,৫৩,৮৭৭
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৮,৭৩,১৩৯
অনিশুবা দোজ
৫,০১,৯৭,৭৬৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮৯,৪৩,৩৪৭
অনিশুবা দোজ
৫০,৬১,৫৯,৫৭৩
প্রিকোসন দোজ
৭৪,৪২,৪৪১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৫,৭৭,৫৭৫
অনিশুবা দোজ
১৯,৪৬,৩০,২২২
প্রিকোসন দোজ
৫৪,৪৫,০৩৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৩,৬৭,৫৩৯
অনিশুবা দোজ
১২,১৬,১৪,৫৩৪
প্রিকোসন দোজ
২,৮৫,৩৫,৩২২
প্রিকোসন দোজ
৫,৮৯,৯২,৯৭৫
অপুনবা
২,০০,৩৩,৫৫,২৫৭
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৩,৬৫৪দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩৩% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৭%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৬,১১৩ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩১,১৩,৬২৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৫,৫২৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৬৮,৩৫০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.০১ (৮৭,০১,৫৫,৪৫২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৫৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৩২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি