Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 199.98 Cr
Over 3.79 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,43,449
20,528 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.47%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.55%
17 JUL 2022 9:54AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 199.98 Cr (1,99,98,89,097) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,63,22,345 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.79 Cr (3,79,82,251) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,10,322
2nd Dose
1,00,79,660
Precaution Dose
60,21,211
FLWs
1st Dose
1,84,27,518
2nd Dose
1,76,52,093
Precaution Dose
1,14,59,871
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,79,82,251
2nd Dose
2,62,02,322
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,08,43,400
2nd Dose
5,01,13,916
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,88,87,272
2nd Dose
50,58,64,044
Precaution Dose
62,19,363
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,35,68,118
2nd Dose
19,45,59,339
Precaution Dose
45,13,607
Over 60 years
1st Dose
12,73,60,055
2nd Dose
12,15,70,899
Precaution Dose
2,81,53,836
Precaution Dose
5,63,67,888
Total
1,99,98,89,097
India’s Active Caseload currently stands at 1,43,449. Active cases now constitute 0.33% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.47%. 17,790 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,30,81,441.
20,528 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,92,569 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.94 Cr (86,94,25,632) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.55% and the Daily Positivity rate is reported to be 5.23%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৯.৯৮ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৭৯ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৩,৪৪৯ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,৫২৮ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৭%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৫৫% ওইরি
17 JUL 2022 9:54AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৯.৯৮ (১,৯৯,৯৮,৮৯,০৯৭) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬৩,২২,৩৪৫গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৭৯ (৩,৭৯,৮২,২৫১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১০,৩২২
অনিশুবা দোজ
১,০০,৭৯,৬৬০
প্রিকোসন দোজ
৬০,২১,২১১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৭,৫১৮
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৫২,০৯৩
প্রিকোসন দোজ
১,১৪,৫৯,৮৭১
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৭৯,৮২,২৫১
অনিশুবা দোজ
২,৬২,০২,৩২২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৮,৪৩,৪০০
অনিশুবা দোজ
৫,০১,১৩,৯১৬
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮৮,৮৭,২৭২
অনিশুবা দোজ
৫০,৫৮,৬৪,০৪৪
প্রিকোসন দোজ
৬২,১৯,৩৬৩
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৫,৬৮,১১৮
অনিশুবা দোজ
১৯,৪৫,৫৯,৩৩৯
প্রিকোসন দোজ
৪৫,১৩,৬০৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৩,৬০,০৫৫
অনিশুবা দোজ
১২,১৫,৭০,৮৯৯
প্রিকোসন দোজ
২,৮১,৫৩,৮৩৬
প্রিকোসন দোজ
৫,৬৩,৬৭,৮৮৮
অপুনবা
১,৯৯,৯৮,৮৯,০৯৭
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৩,৪৪৯দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩৩% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৭%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৭,৭৯০ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩০,৮১,৪৪১ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,৫২৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৯২,৫৬৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.৯৪ (৮৬,৯৪,২৫,৬৩২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৫৫% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৫.২৩% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি