Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
16 JUL 2022 9:18AM by PIB Delhi
199.71 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,40,760
Active cases stand at 0.32%
Recovery Rate currently at 98.48%
18,301 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,30,63,651
20,044 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (4.80%)
Weekly Positivity Rate (4.40%)
86.90 cr Total Tests conducted so far; 4,17,895 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
16 JUL 2022 9:18AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৯.৭১ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,৪০,৭৬০ লৈরি
এক্তিব কেস ০.৩২% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৪৮% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৮,৩০১ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,৩০,৬৩,৬৫১ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,০৪৪ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.৮০%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.৪০%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.৯০ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,১৭,৮৯৫ তৌখি