Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 199.27 Cr
Over 3.76 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,36,076
20,139 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.49%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.37%
14 JUL 2022 9:16AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 199.27 Cr (1,99,27,27,559) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,61,97,150 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.76 Cr (3,76,98,593) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,10,027
2nd Dose
1,00,77,006
Precaution Dose
59,51,763
FLWs
1st Dose
1,84,26,752
2nd Dose
1,76,46,995
Precaution Dose
1,12,38,648
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,76,98,593
2nd Dose
2,56,32,231
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,07,62,753
2nd Dose
4,98,22,795
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,87,50,479
2nd Dose
50,50,43,015
Precaution Dose
42,37,755
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,35,44,220
2nd Dose
19,43,63,195
Precaution Dose
31,51,234
Over 60 years
1st Dose
12,73,41,249
2nd Dose
12,14,46,533
Precaution Dose
2,71,82,316
Precaution Dose
5,17,61,716
Total
1,99,27,27,559
India’s Active Caseload currently stands at 1,36,076. Active cases now constitute 0.31% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.49%. 16,482 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,30,28,356.
20,139 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,94,774 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.81 Cr (86,81,64,348) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.37% and the Daily Positivity rate is reported to be 5.10%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৯.২৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৭৬ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩৬,০৭৬ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,১৩৯ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৯%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৩৭% ওইরি
14 JUL 2022 9:16AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৯.২৭ (১,৯৯,২৭,২৭,৫৫৯) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬১,৯৭,১৫০গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৭৬ (৩,৭৬,৯৮,৫৯৩)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১০,০২৭
অনিশুবা দোজ
১,০০,৭৭,০০৬
প্রিকোসন দোজ
৫৯,৫১,৭৬৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৬,৭৫২
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৪৬,৯৯৫
প্রিকোসন দোজ
১,১২,৩৮,৬৪৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৭৬,৯৮,৫৯৩
অনিশুবা দোজ
২,৫৬,৩২,২৩১
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৭,৬২,৭৫৩
অনিশুবা দোজ
৪,৯৮,২২,৭৯৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮৭,৫০,৪৭৯
অনিশুবা দোজ
৫০,৫০,৪৩,০১৫
প্রিকোসন দোজ
৪২,৩৭,৭৫৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৫,৪৪,২২০
অনিশুবা দোজ
১৯,৪৩,৬৩,১৯৫
প্রিকোসন দোজ
৩১,৫১,২৩৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৩,৪১,২৪৯
অনিশুবা দোজ
১২,১৪,৪৬,৫৩৩
প্রিকোসন দোজ
২,৭১,৮২,৩১৬
প্রিকোসন দোজ
৫,১৭,৬১,৭১৬
অপুনবা
১,৯৯,২৭,২৭,৫৫৯
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩৬,০৭৬তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৯%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৬,৪৮২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩০,২৮,৩৫৬ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,১৩৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৯৪,৭৭৪ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.৮১ (৮৬,৮১,৬৪,৩৪৮) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৩৭%অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৫.১০% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি