Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
29 JUN 2022 9:05AM by PIB Delhi
197.46 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 99,602
Active cases stand at 0.23%
Recovery Rate currently at 98.56%
11,574 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,28,08,666
14,506 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (3.35%)
Weekly Positivity Rate (3.30%)
86.19 cr Total Tests conducted so far; 4,33,659 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
29 JUN 2022 9:05AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৭.৪৬ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৯৯,৬০২ লৈরি
এক্তিব কেস ০.২৩% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫৬% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১১,৫৭৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৮,০৮,৬৬৬ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,৫০৬ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৩৫%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৩০%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.১৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৩৩,৬৫৯ তৌখি