Prime Minister's Office
Meeting of Prime Minister with the Prime Minister of Canada on the sidelines of G7 Summit
28 JUN 2022 7:59AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a bilateral meeting with the Prime Minister of Canada, H.E. Mr. Justin Trudeau, on 27 June 2022 on the sidelines of the G7 Summit in Schloss Elmau, Germany.
As Leaders of robust democracies with shared values, they had a productive meeting in which they discussed India-Canada bilateral relations and agreed to further strengthen trade and economic linkages, cooperation in security and counter-terrorism, as well as people-to-people ties.
They also exchanged views on global and regional issues of mutual interest.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জি.৭ সম্মিৎ পাঙথোক্লিঙৈ মনুংদা প্রধান মন্ত্রীনা কনাদাগী প্রধান মন্ত্রীগা উনবা
28 JUN 2022 7:59AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুন ২৭, ২০২২দা জর্মনীগী শ্লোস এলমৌদা জি.৭ সম্মিৎ পাঙথোক্লিঙৈ মনুংদা কনাদাগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. শ্রী জস্তিন ত্রুদোগা লোয়ননা বাইলেতরেলগী ওইবা মীফম অমা পাঙথোকখ্রে।
মান্নবা ৱাখল্লোন চেনবা মপাঙ্গল কনবা দেমোক্রেসীশিংগী লুচিংবশিং ওইনা মখোয়না মহৈ ফংলবা মীফম অমা পাঙথোকখি মখোয়না ভারত-কনাদাগী বাইলেতরেলগী মরীশিংগী মতাংদা খন্নখি অমসুং ললোন-ইতিক অমসুং শেন্মীৎলোনগী মরী, সেক্যুরিতী অমসুং কাউন্তর-তেরোরিজমদা তেংবাং পীনবা লোয়ননা লৈবাক অনিগী মীয়ামগী মরক্তা লৈনরিবা মরীশিং অসি হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা য়ান্নখি।
মখোয়না নাকল অনিমক্কী ওইবা গ্লোবেল অমসুং রিজনেলগী সমস্যাশিংগী মতাংদা ৱাখল্লোনশিংসু ফোঙদোক্নখি।