Prime Minister's Office
PM shares e-book covering key themes of last month’s Mann Ki Baat episode
25 JUN 2022 7:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an e-book covering the key themes of last month’s Mann Ki Baat episode and insightful articles written by eminent people from different walks of life.
The Prime Minister tweeted;
"Here’s a interesting e-book covering the key themes covered in last month’s #MannKiBaat episode and insightful articles written by eminent people from different walks of life."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মমাং থাগী মন কী বাত ইপিসোদকী মরু ওইবা থীমশিং নৈনবা ই-বুক অমা শেয়র তৌরক্লি
25 JUN 2022 7:19PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমাং থাগী মন কী বাত ইপিসোদকী মরু ওইবা থীমশিং অমসুং পুন্সিগী তোঙান-তোঙানবা থাক্কী শক্নাইরবা মীওইশিংনা ইবা কান্নবা আর্তিকল কয়া নৈনবা ই-বুক অমা শেয়র তৌরক্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখিঃ
“মমাং থাগী #MannKiBaat ইপিসোদতা নৈনখিবা মরু ওইবা থীমশিং অমসুং পুন্সিগী তোঙান-তোঙানবা থাক্কী শক্নাইরবা মীওইশিংনা ইবা কান্নবা আর্তিকল কয়াগী ই-বুক অমা মসিদা লৈরে”।