প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
যোৱা মাহৰ মন কী বাত খণ্ডত মুল বিষয়বস্তুক সামৰি প্ৰস্তুত কৰা ই-বুক শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
25 JUN 2022 7:19PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে যোৱা মাহৰ মন কী বাত খণ্ডত মুল বিষয়বস্তুক সামৰি প্ৰস্তুত কৰা ই-বুক আৰু বিভিন্ন ক্ষেত্ৰৰ বিশিষ্ট লোকে অন্তৰ্দৃষ্টিসম্পন্ন প্ৰৱন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে৷
টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“ইয়াত যোৱা মাহৰ মন কী বাত খণ্ডত মুল বিষয়বস্তুক সামৰি প্ৰস্তুত কৰা এক আকৰ্ষণীয় ই-বুক আৰু বিভিন্ন ক্ষেত্ৰৰ বিশিষ্ট লোকে অন্তৰ্দৃষ্টিসম্পন্ন প্ৰৱন্ধ সন্নিৱিষ্ট কৰা হৈছে৷”

Prime Minister's Office
PM shares e-book covering key themes of last month’s Mann Ki Baat episode
25 JUN 2022 7:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an e-book covering the key themes of last month’s Mann Ki Baat episode and insightful articles written by eminent people from different walks of life.
The Prime Minister tweeted;
"Here’s a interesting e-book covering the key themes covered in last month’s #MannKiBaat episode and insightful articles written by eminent people from different walks of life."