Prime Minister's Office
PM prays to Sant Tukaram Ji in Pune
14 JUN 2022 2:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has prayed to Sant Tukaram Ji in Pune. Shri Modi said that ideals of Sant Tukaram motivate several people and inspires us to serve others and nurture a compassionate society.
The Prime Minister Office tweeted;
"PM @narendramodi praying to Sant Tukaram Ji in Pune. The ideals of Sant Tukaram motivate several people. He inspires us to serve others and nurture a compassionate society."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পুনেদা সান্ত তুকরামজিগী মফমদা খুরমজখ্রে
14 JUN 2022 2:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পুনেদা সান্ত তুকরামজিগী মফমদা খুরমজখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি সান্ত তুকরামগী অৱাংবা ৱাখল্লোন্না অতোপ্পা মীওই কয়া অমবু পুক্নিং থৌগৎলম্মি অমসুং ঐখোয়বু অতোপ্পা কয়াদা সেবা তৌনবগী ইথিল পীরি অমসুং নুংশিনা হিংমিন্নবা খুনাই অমগী ৱাখল শাগৎহল্লি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা অসুম্না ত্বীৎ তৌখি;
"প্রধান মন্ত্রী @narendramodiনা পুনেদা সান্ত তুকরামজিগী মফমদা খুরমজখ্রে। মহাক্না ঐখোয়বু অতোপ্পা কয়াদা সেবা তৌনবগী ইথিল পীরি অমসুং নুংশিনা হিংমিন্নবা খুনাই অমগী ৱাখল শাগৎহল্লি।"