Prime Minister's Office
PM prays to Sant Tukaram Ji in Pune
14 JUN 2022 2:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has prayed to Sant Tukaram Ji in Pune. Shri Modi said that ideals of Sant Tukaram motivate several people and inspires us to serve others and nurture a compassionate society.
The Prime Minister Office tweeted;
"PM @narendramodi praying to Sant Tukaram Ji in Pune. The ideals of Sant Tukaram motivate several people. He inspires us to serve others and nurture a compassionate society."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୁଣେରେ ସନ୍ଥ ତୁକାରାମ ଜୀଙ୍କୁ ପ୍ରଣାମ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
14 JUN 2022 2:26PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପୁଣେରେ ସନ୍ଥ ତୁକାରାମ ଜୀଙ୍କୁ ପ୍ରଣାମ କରିଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ସନ୍ଥ ତୁକାରାମଙ୍କ ଆଦର୍ଶ ଅନେକ ଲୋକଙ୍କୁ ଉତ୍ସାହିତ କରିଥାଏ ଏବଂ ଆମକୁ ଅନ୍ୟମାନଙ୍କର ସେବା କରିବା ଏବଂ ଦୟାଳୁ ସମାଜ ପ୍ରତିପୋଷଣ ପାଇଁ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଇଥାଏ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ଟୁଇଟ୍ କରିଛି;
“ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପୁଣେରେ ସନ୍ଥ ତୁକାରାମ ଜୀଙ୍କୁ ପ୍ରଣାମ କରିଛନ୍ତି । ସନ୍ଥ ତୁକାରାମଙ୍କ ଆଦର୍ଶ ଅନେକ ଲୋକଙ୍କୁ ଉତ୍ସାହିତ କରିଥାଏ । ସେ ଆମକୁ ଅନ୍ୟମାନଙ୍କର ସେବା କରିବା ଏବଂ ଦୟାଳୁ ସମାଜ ପ୍ରତିପୋଷଣ କରିବା ପାଇଁ ପ୍ରେରଣା ଦିଅନ୍ତି ।”