Prime Minister's Office
PM prays to Sant Tukaram Ji in Pune
14 JUN 2022 2:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has prayed to Sant Tukaram Ji in Pune. Shri Modi said that ideals of Sant Tukaram motivate several people and inspires us to serve others and nurture a compassionate society.
The Prime Minister Office tweeted;
"PM @narendramodi praying to Sant Tukaram Ji in Pune. The ideals of Sant Tukaram motivate several people. He inspires us to serve others and nurture a compassionate society."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পুণেত সন্ত টুকাৰাম জীক প্ৰাৰ্থনা জনায়
14 JUN 2022 2:26PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পুণেৰ সন্ত টুকাৰামজীৰ ওচৰত প্ৰাৰ্থনা জনায়। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে সন্ত টুকাৰামৰ আদৰ্শই বহু লোকক অনুপ্ৰাণিত কৰে আৰু আমাক আনৰ সেৱা কৰিবলৈ আৰু এক সহানুভূতিশীল সমাজ গঢ়ি তুলিবলৈ অনুপ্ৰাণিত কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে টুইট কৰিছে;
"প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi -য়ে পুণেত সন্ত টুকাৰাম জীক প্ৰাৰ্থনা জনাইছে । সন্ত টুকাৰামৰ আদৰ্শই বহু লোকক অনুপ্ৰাণিত কৰে। তেওঁ আমাক আনৰ সেৱা কৰিবলৈ আৰু এক সহানুভূতিশীল সমাজ গঢ়ি তুলিবলৈ অনুপ্ৰাণিত কৰে।"