Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
13 JUN 2022 8:57AM by PIB Delhi
195.19 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
4
India's Active caseload currently stands at 47,995
Active cases stand at 0.11%
Recovery Rate currently at 98.68%
4,592 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,57,335
8,084 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (3.24%)
Weekly Positivity Rate (2.21%)
85.51 cr Total Tests conducted so far; 2,49,418 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
13 JUN 2022 8:57AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৫.১৯ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৪৭,৯৯৫ লৈরি
এক্তিব কেস ০.১১% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬৮% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৪,৫৯২ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,৫৭,৩৩৫ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,০৮৪ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.২৪%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.২১%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৫১ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ২,৪৯,৪১৮ তৌখি