Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 195.07 Cr
Over 3.51Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at44,513
8,582new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.68%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.02%
12 JUN 2022 10:02AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 195.07 Cr (1,95,07,08,541) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,50,27,810sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.51 Cr (3,51,25,475) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,07,629
2nd Dose
1,00,47,849
Precaution Dose
53,94,599
FLWs
1st Dose
1,84,20,530
2nd Dose
1,75,97,387
Precaution Dose
91,75,776
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,51,25,475
2nd Dose
1,93,93,200
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,98,50,178
2nd Dose
4,69,54,612
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,75,74,594
2nd Dose
49,45,34,653
Precaution Dose
15,02,570
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,33,20,935
2nd Dose
19,18,43,932
Precaution Dose
18,05,805
Over 60 years
1st Dose
12,71,50,503
2nd Dose
11,97,18,742
Precaution Dose
2,08,89,572
Precaution Dose
3,87,68,322
Total
1,95,07,08,541
India’s Active Caseload currently stands at44,513.Active cases now constitute 0.10% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.68%. 4,435patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,52,743.
8,582new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,16,179COVID-19tests being conducted. India has so far conducted over 85.48Cr (85,48,59,461) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.02% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.71%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৫.০৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৫১ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৪,৫১৩ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,৫৮২ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬৮%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.০২% ওইরি
12 JUN 2022 10:02AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৫.০৭ (১,৯৫,০৭,০৮,৫৪১) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫০,২৭,৮১০গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৫১ (৩,৫১,২৫,৪৭৫)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৭,৬২৯
অনিশুবা দোজ
১,০০,৪৭,৮৪৯
প্রিকোসন দোজ
৫৩,৯৪,৫৯৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২০,৫৩০
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৯৭,৩৮৭
প্রিকোসন দোজ
৯১,৭৫,৭৭৬
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৫১,২৫,৪৭৫
অনিশুবা দোজ
১,৯৩,৯৩,২০০
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯৮,৫০,১৭৮
অনিশুবা দোজ
৪,৬৯,৫৪,৬১২
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৫,৭৪,৫৯৪
অনিশুবা দোজ
৪৯,৪৫,৩৪,৬৫৩
প্রিকোসন দোজ
১৫,০২,৫৭০
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৩,২০,৯৩৫
অনিশুবা দোজ
১৯,১৮,৪৩,৯৩২
প্রিকোসন দোজ
১৮,০৫,৮০৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭১,৫০,৫০৩
অনিশুবা দোজ
১১,৯৭,১৮,৭৪২
প্রিকোসন দোজ
২,০৮,৮৯,৫৭২
প্রিকোসন দোজ
৩,৮৭,৬৮,৩২২
অপুনবা
১,৯৫,০৭,০৮,৫৪১
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৪,৫১৩দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১০% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬৮%.দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৪,৪৩৫ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,৫২,৭৪৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,৫৮২ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,১৬,১৭৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৪৮ (৮৫,৪৮,৫৯,৪৬১) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.০২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৭১% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি