Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 194.59 Cr
Over 3.47 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 32,498
7,240 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.71%
Weekly Positivity Rate is presently at 1.31%
09 JUN 2022 9:10AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 194.59 Cr (1,94,59,81,691) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,48,87,047 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.47 Cr (3,47,98,758) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,07,457
2nd Dose
1,00,45,761
Precaution Dose
53,48,778
FLWs
1st Dose
1,84,20,174
2nd Dose
1,75,93,257
Precaution Dose
90,53,309
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,47,98,758
2nd Dose
1,85,94,803
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,97,25,601
2nd Dose
4,65,92,856
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,74,55,350
2nd Dose
49,31,45,481
Precaution Dose
12,78,662
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,33,02,115
2nd Dose
19,15,37,321
Precaution Dose
16,68,822
Over 60 years
1st Dose
12,71,32,315
2nd Dose
11,95,03,724
Precaution Dose
2,03,77,147
Precaution Dose
3,77,26,718
Total
1,94,59,81,691
India’s Active Caseload currently stands at 32,498. Active cases now constitute 0.08% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.71%. 3,591 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,40,301.
7,240 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,40,615 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.38 Cr (85,38,63,238) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.31% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.13%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৪.৫৯ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৪৭ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৩২,৪৯৮ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,২৪০ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭১%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ১.৩১% ওইরি
09 JUN 2022 9:10AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৪.৫৯ (১,৯৪,৫৯,৮১,৬৯১) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪৮,৮৭,০৪৭কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৪৭ (৩,৪৭,৯৮,৭৫৮)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৭,৪৫৭
অনিশুবা দোজ
১,০০,৪৫,৭৬১
প্রিকোসন দোজ
৫৩,৪৮,৭৭৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২০,১৭৪
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৯৩,২৫৭
প্রিকোসন দোজ
৯০,৫৩,৩০৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৪৭,৯৮,৭৫৮
অনিশুবা দোজ
১,৮৫,৯৪,৮০৩
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯৭,২৫,৬০১
অনিশুবা দোজ
৪,৬৫,৯২,৮৫৬
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৪,৫৫,৩৫০
অনিশুবা দোজ
৪৯,৩১,৪৫,৪৮১
প্রিকোসন দোজ
১২,৭৮,৬৬২
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৩,০২,১১৫
অনিশুবা দোজ
১৯,১৫,৩৭,৩২১
প্রিকোসন দোজ
১৬,৬৮,৮২২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭১,৩২,৩১৫
অনিশুবা দোজ
১১,৯৫,০৩,৭২৪
প্রিকোসন দোজ
২,০৩,৭৭,১৪৭
প্রিকোসন দোজ
৩,৭৭,২৬,৭১৮
অপুনবা
১,৯৪,৫৯,৮১,৬৯১
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৩২,৪৯৮দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৮% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭১% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,৫৯১ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,৪০,৩০১ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,২৪০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৪০,৬১৫ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৩৮ (৮৫,৩৮,৬৩,২৩৮) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৩১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.১৩% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি