Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 194.27 Cr
Over 3.45 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 26,976
3,714 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.72%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.97%
07 JUN 2022 9:55AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 194.27 Cr (1,94,27,16,543) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,47,93,056 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.45 Cr (3,45,58,366) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,07,336
2nd Dose
1,00,44,342
Precaution Dose
53,15,737
FLWs
1st Dose
1,84,19,915
2nd Dose
1,75,90,917
Precaution Dose
89,64,677
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,45,58,366
2nd Dose
1,79,69,120
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,96,49,519
2nd Dose
4,63,46,970
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,73,73,611
2nd Dose
49,22,54,930
Precaution Dose
11,68,674
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,32,89,319
2nd Dose
19,13,42,058
Precaution Dose
15,90,120
Over 60 years
1st Dose
12,71,21,676
2nd Dose
11,93,69,083
Precaution Dose
1,99,40,173
Precaution Dose
3,69,79,381
Total
1,94,27,16,543
India’s Active Caseload currently stands at 26,976. Active cases now constitute 0.06% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.72%. 2,513 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,33,365.
3,714 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,07,716 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.32 Cr (85,32,09,262) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.97% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.21%.

|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৪.২৭হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৪৫ হেন্না কাপখ্রে ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ২৬,৯৭৬ ওইরি হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৭১৪ রিপোর্ত তৌরকখি রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭২%দা লৈরি চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৯৭% ওইরি
07 JUN 2022 9:55AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৪.২৭ (১,৯৪,২৭,১৬,৫৪৩) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪৭,৯৩,০৫৬গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৪৫ (৩,৪৫,৫৮,৩৬৬) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৭,৩৩৬
অনিশুবা দোজ
১,০০,৪৪,৩৪২
প্রিকোসন দোজ
৫৩,১৫,৭৩৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৯,৯১৫
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৯০,৯১৭
প্রিকোসন দোজ
৮৯,৬৪,৬৭৭
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৪৫,৫৮,৩৬৬
অনিশুবা দোজ
১,৭৯,৬৯,১২০
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯৬,৪৯,৫১৯
অনিশুবা দোজ
৪,৬৩,৪৬,৯৭০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৩,৭৩,৬১১
অনিশুবা দোজ
৪৯,২২,৫৪,৯৩০
প্রিকোসন দোজ
১১,৬৮,৬৭৪
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩২,৮৯,৩১৯
অনিশুবা দোজ
১৯,১৩,৪২,০৫৮
প্রিকোসন দোজ
১৫,৯০,১২০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭১,২১,৬৭৬
অনিশুবা দোজ
১১,৯৩,৬৯,০৮৩
প্রিকোসন দোজ
১,৯৯,৪০,১৭৩
প্রিকোসন দোজ
৩,৬৯,৭৯,৩৮১
অপুনবা
১,৯৪,২৭,১৬,৫৪৩
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ২৬,৯৭৬দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৬% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭২%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৫১৩ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,৩৩,৩৬৫ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৭১৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,০৭,৭১৬ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৩২ (৮৫,৩২,০৯,২৬২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৯৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.২১% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।